Екипажът на фрегатата Адмирал Есен от състава на Черноморския флот

...
Екипажът на фрегатата Адмирал Есен от състава на Черноморския флот
Коментари Харесай

Фрегатата Адмирал Есен унищожи украински дрон Байрактар край бреговете на Крим

Екипажът на фрегатата " Адмирал Есен " от състава на Черноморския флот на Русия унищожи украински дрон Bayraktar край крайбрежията на Крим. Това оповестиха от министерството на защитата в Москва.

" Екипажът на фрегатата " Адмирал Есен " от Черноморския флот унищожи край западното крайбрежие на Крим безпилотен летателен уред (БПЛА) вид Bayraktar, като създаде два пуска на ракети от корабен зенитно-ракетен комплекс " Штиль ", означиха от военното ведомство.

От съветското МО акцентират, че дронът е правил разузнаване на дейностите на корабите от Черноморския флот, както и на бреговите и наземни позиции на бойната техника на въоръжените сили на РФ на полуостров Крим и в южната част на Украйна.

Междувременно съветски медии настояват, че Киев наподобява е изчерпил запасите си от турски дронове Bayraktar.

Съобщава се, че на 10 април в Харковска област са били свалени два украински бойни самолета Су-24 и 3 дрона, при опити да нападат съветски бойни позиции.

Един от свалените дронове е остарял руски Ту-141 " Стриж ", подобен на този, който падна на 10 март в Загреб. Такива дронове са били сглобявани в Харковския авиационен цех през 80-те години на ХХ век.

" Съдейки по всичко, Украйна е свършила своите " Байрактари " и се пробва да пробива съветската Противовъздушна отбрана със остарели руски дронове, само че на вятъра ", установяват от Telegram-канала " Развед_Дозор " ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР