Екипажът Григор Григоров и Йордан Йорданов с Пежо 208 R2“

...
Екипажът Григор Григоров и Йордан Йорданов с Пежо 208 R2“
Коментари Харесай

Григор Григоров и Йордан Йорданов с второ място на рали Antibes Côte d'Azur“



Екипажът Григор Григоров и Йордан Йорданов с „ Пежо 208 R2 “ приключи на второ място в шампионата за младежи до 27 години от втория кръг на европейския рали тур – рали „ Antibes Côte d`Azur “ (Франция). Българите финишираха и  трети в подреждането при колите с един двигателен мост с предно предаване в същия шампионат.

„ Това е едно от най-тежките надпревари в цяла Европа и за наше благополучие стигнахме до финала му. Представихме си сносно и дадохме хубави времена. Стана хубава, красива борба с нашите съперници “, показа минути след финала Григор Григоров особено за слушателите на стратегия „ Хоризонт “.

„ Времето в Алпите непрекъснато се мени и ни хвана неподготвени. Ние бяхме подготвени за цялостна офанзива, с корав автомобил и с твърди гуми. Оказа се обаче, че вали дъжд и е напоил целия асфалт. Това ни изигра неприятна смешка в генералното класиране. Вървяхме прелестно, в това число и през днешния ден. Записките ни бяха положителни. Тази година съм с нова система за разказване от която съм доста по-доволен. Резултатите го демонстрират. Вървим с европейско равнище и постоянно дишаме във врата на съперниците ни. Даже има прави на които сме и преди тях “, добави Григоров.

Следващото съревнование на Григор Григоров и Йордан Йорданов ще е рали Ипр в Белгия, трети кръг от европейския рали тур.

„ Това е едно от най-високо скоростните надпревари в Европа. Тясно и динамично и ще бъде забавно “, приключи водачът.

БНР е медиен пратньор на Григор Григоров и " Grigorov Racing Team ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР