Ефективна присъда до 3 години извън глобата до 5 хил.

...
Ефективна присъда до 3 години извън глобата до 5 хил.
Коментари Харесай

Ангелин, който измъчва куче, е тормозил и други животни

Ефективна присъда до 3 години отвън санкцията до 5 хиляди лева може да получи 32-годишния Ангелин, измъчвал куче по изключително нечовечен метод, в случай че виновността му бъде потвърдена в съда.

На видеоклип, оповестен в обществените мрежи, се вижда по какъв начин мъжът хвърля животното, натиска го и цялостни устата му с пясък. Вчера Ангелин беше арестуван от полицията.

Христо Петров от РУ-Казанлък изясни пред БТВ, че задържаният е разказал в детайли къде и по кое време се е случило събитието. Освен това е прочут на органите на реда за други закононарушения. По думите на Петров той е изтърпявал наказванията си. Той акцентира, че от други изявления в интернет има сигнали за свирепост към други животни от страна на Ангелин. По случая не е открито той да е употребявал алкохол.

Петров изясни, че евентуална причина за жестокостта е това, че причинителят е бил ухапан от кучето по време на игра с него.

Ивелина Недкова от организацията „ Енимъл Хоуп” в Казанлък посочи, че сходни случаи не престават, тъй като няма ефикасни присъди върху причинителите.

Други хора имат подозрения, че избавеното куче, което беше прегледано от ветеринари, не е същото от клипа в обществените мрежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР