Едва на 19 години, първородната дъщеря на Хайди Клум вече

...
Едва на 19 години, първородната дъщеря на Хайди Клум вече
Коментари Харесай

Колко секси е дъщерята на Хайди Клум по бански

Едва на 19 години, първородната щерка на Хайди Клум към този момент я следва по стъпките.
 Лени Клум и провокативната фотография, която дъщерята на Хайди Клум пусна
Провокативната фотография без горнище, която пусна Лени Клум

Дъщерята на Хайди Клум няма задръжки

От известно време Лени Клум гради кариера на модел, като още през декември 2020 година, когато е едвам на 16 години, дебютира дружно с майка си на корицата на немския Vogue.

" Толкова се вълнувам за първата си корица! Забавлявах се толкоз доста на снимачната площадка, не мога да бленувам за по-добро начало ", написа тогава Лени Клум в Instagram профила си.

Майка ѝ Хайди също не пропусна да показа какъв брой се гордее с нея. В собствен пост в обществената мрежа тя написа, че е изцяло уверена, че с каквото и да се захване момичето ѝ, ще успее.

Предвид че родителите ѝ са известни, Лени Клум е коментирала рецензиите на хората към така наречен nepo babies (деца на известни личности).

" Това е просто факт. Родителите ми са известни. Помогнаха ми, с цел да стартира и знам, че хората биха мечтали да започват с това, което имах. Толкова съм признателна, че съумях да взема това, което ми беше харизано от майка ми. Но работя и отстранявам време. Работя сама, пътувам сама, отивам на учебно заведение ", споделя дъщерята на  пред Peоple през октомври предходната година.

Сега обаче  явно се е отдала на заслужена отмора в Южна Франция, където разпуска на яхтата на татко си Флавио Бриаторе. На борда моделът показва секси извивките си, подчертани в половинки бански в бебешкосиньо.
 Смелите и провокативни плажни завършения на Лени Клум
Смелите и провокативни плажни завършения на Лени Клум

Поздрави от слънчево Мексико

За Лени и Хайди Клум умерено бихме споделили, че крушата не пада по-далеч от дървото - приликата сред двете несъмнено прави усещане.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР