Едва ли има по-подходящо време от предстоящите мрачни и дъждовни

...
Едва ли има по-подходящо време от предстоящите мрачни и дъждовни
Коментари Харесай

От Проклятието до Буканиери: 6 сериала, които да гледате през ноември

Едва ли има по-подходящо време от идните мрачни и дъждовни ноемврийски дни, с цел да отделите няколко часа за инстикт в компанията на забавен и вълнуващ сериал. 

Ако сте в търсене на нови сериали, които да ви забавляват и зареждат с позитивни страсти, разгледайте нашия списък от 6 интригуващи заглавия.

1.All the Light We Cannot See/„ Цялата светлина, която не можем да забележим “

Адаптацията на бестселъра на американския публицист Антъни Доер от 2014 година за Мари-Лор, млада, незряща жена, работеща за Френската опозиция, и Вернер боец от немски генезис, притеглен от нейните радиопредавания. Посетителите на филмовия фестивал в Торонто не са били очаровани от премиерата на сериала, съобщи BBC. Платформата за кино рецензия Indiewire назова сериала “сълзлив и разтърсващ ". Реакциите на критиците не би следвало да попречат на многочислените фенове на книгата да се насладят на трагичната история. Американиста актриса Ария Миа Лоберти “влиза ” в ролята на Мари-Лор. Марк Ръфало играе нейния лоялен татко, а Хю Лори “влиза ” в ролята на чичото, при който те остават по време на нацистката окупация. Четирисерийният сериал показва основни моменти от Втората международна война. Продукцията е режисирана от Шон Леви и Стивън Найт. 

lt ‘ALL THE LIGHT WE CANNOT SEE’ tayang BESOK di Netflix.

Diangkat dari novel pemenang The Pulitzer Prize karya Anthony Doerr.
— Literary Base (@literarybase)
Очаква се сериалът „ Цялата светлина, която не можем да забележим “ да излезе в платформата Netflix на 2 ноември.   

2.Lawmen: Bass Reeves/ “Законници: Бас Рийвс ” 

Изпълнителният продуцент Тейлър Шеридан прибавя следващата сага към империята си с тази антологична поредност.  

Първият сезон включва познатите жанрови тропи - каубойски шапки и коне. Дейвид Ойелоуо “влиза ” в ролята на заместник-маршала на Съединени американски щати Бас Рийвс, прочут с това, че е арестувал повече от 3000 мъже. Поробеният мъж, който е бил заставен да се бие за Конфедерацията по време на Гражданската война в Съединени американски щати, съумява да избяга и става един от първите чернокожи маршали на Съединени американски щати. Това е история, която Ойелоуо, който е и продуцент на сериала, е желал да снима още от 2015 година " Във време, което в доста връзки дефинира коя и каква е Америка - история, прегледана тук е показана през очите на един негър и неговото семейство ", споделя Дейвид Ойелоуо пред Vanity Fair. 

‘Lawmen: Bass Reeves’ showrunner on ‘Yellowstone:’ ‘Didn’t cross my mind
— New York Post (@nypost)
Сериалът би трябвало да се появи по стрийминг платформите на 5 ноември. 

3.The Buccaneers/ ”Буканиери ” 

Действието в сериала се развива през 70-те години на XIX век. Той е основан на, незавършения разказ на Едит Уортън и на действително действителен феномен, " Букмейкърите ". Той наблюдава историята на млади американки с татковци, които са забогатели. Младите дами отпътуват за Англия, с цел да си намерят аристократични и високопоставени съпрузи. “Младоженецът носи статус в брака, а булката - долари ”, написа за сериала BBC. 

The Buccaneers - Official Trailer (2023) Kristine Frøseth, Drama Series
— Movie Coverage (@MovieCoverage_)
Очаква се сериалът ”Буканиери ” да излезе в платформата Netflix на 2 ноември.   

4.For All Mankind/ “В името на човечеството ”  

В продължение на три сезона този различен исторически сериал, който наблюдава историята на астронавти е едно от най-хубавите телевизионни излъчвания, написа BBC. Драматичната поредност споделя за цената на упоритостите и настоящата тематика за частните компании, които изстрелват лични ракети. В този фиктивен свят през 70-те години на предишния век Съветският съюз става първата страна, чиито екип каца на Луната. Това стимулира американския екип в НАСА, в това число астронавтът Ед Болдуин. Действието на четвърти сезон се развива през 2003 година, когато Ед и екипът му са част от интернационална колония на Марс. В сериала се споделя за клаустрофобия в галактическите станции и безкрайни празни пространства на Марс. Актьорският състав включва Рен Шмид в ролята на Марго Мадисън, някогашната ръководителка на НАСА, която в следствие излиза наяве, че е руски разузнавач.   

Finished rewatching the first 3 seasons of
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР