Едва ли има друга актриса като Дженифър Анистън. Тя има

...
Едва ли има друга актриса като Дженифър Анистън. Тя има
Коментари Харесай

Дженифър Анистън с критика към Холивуд: “Вече няма филмови звезди”

Едва ли има друга актриса като Дженифър Анистън. Тя има голяма известност като едно от най-разпознаваемите лица и от дребния, и от огромния екран. Тя е културен феномен, с който цяло едно потомство може да се разпознава. Затова е забавно да научим какво е мнението ѝ за етапa, в който се намира филмовата промишленост сега. 

В скорошното си изявление за Allure, в което и опитите ѝ да стане майка, тя също прави забавен коментар за днешната киноиндустрия. Думите ѝ звучат като умерена рецензия. 

Критиката ѝ идва в отговор на коментар по неин адрес, прочетен от интервюиращата я журналистка: „ Никой в никакъв случай няма да стане прочут като нея. Този тип феномен на всеобща популярност, който гори толкоз блестящо толкоз дълго, просто не е изпълним през днешния ден. Тя е като звезда от глух филм измежду потомство от TikTok тъпаци. “

Джен е трогната от този коментар и бърза да показа своите мисли за кинозвездите и киното въобще:

“Чувствам, че умира [киното]. Вече няма кино звезди. Вече няма искра. Дори празненствата за премиите Оскар бяха толкоз забавни… ”

И нещо друго в днешната ни действителност, с изключение на положението на киното, тормози Дженифър Анистън - обществените мрежи. Актрисата разкрива, че ненавижда обществените мрежи , тъй като просто усеща че “не я бива с тях ”.

Анистън се причисли много късно към Инстаграм манията. Тя си направи профил преди три години, а първата фотография, която постна, беше на паметния актьорски състав на сериала “Приятели ”. В идващите часове профилът на Анистън събра подобен галактически брой почитатели, че платформата се срина.

За Анистън обществените мрежи са истинско изтезание. Признава, че единствената причина да е записана в Инстаграм е с цел да разпространява бизнеса си с козметични артикули за коса. 

„ Наистина съм щастлива, че успяхме да изживеем израстването, да бъдем младежи, да бъдем на 20 години без този аспект на обществените медии “, споделя тя за своето потомство. 

Скоро следва да гледаме Дженифър Анистън в трети сезон на нейния сериал за стрийминг платформата Apple TV+ „ Сутрешното шоу “, както и в продължението на кино лентата “Мистериозно ликвидиране ” по Netflix, където още веднъж ще се събере на екран с Адам Сандлър.
 Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините  Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините  Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините  Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР