Едва четири седмици след появата на Mass Effect Legendary Edition,

...
Едва четири седмици след появата на Mass Effect Legendary Edition,
Коментари Харесай

Mass Effect Legendary Edition вече е без Denuvo

Едва четири седмици след появяването на Mass Effect Legendary Edition, Electronic Arts отстрани отбраната Denuvo и софтуера към него Protection ID, предава The Gamer, базирайки се на изявления от геймъри в Reddit и други уеб сайтове.

Тази седмица, ЕА издадоха обновяване за Mass Effect Legendary Edition, което носи разнообразни промени по играта. Притежатели на легални копия на играта са забелязали, че изпълнимите ѝ файлове към този момент са със доста по-малък размер. От DRM файловете е останал само Stub Loader, който предлага напълно минимални отбрани против изпиратстване. Изданието се чуди за какво Electronic Arts са подхванали тази стъпка. Още повече, че издателят не оповестява публично за този си ход. The Gamer спекулира, че това деяние може да е предизвикано от обстоятелството, че играта към този момент се появи в известните торент тракери. Използващите Denuvo студиа заплащат за отбраната на месечна база, като първите месеци нормално е най-скъп абонамента, а след това цената му понижава. Независимо каква е приччината за този ход на ЕА, The Gamer счита, че това е добре за моддинг общността и геймърите като цяло.

Що се отнася до обновлението, което в понеделник, то нанася редица усъвършенствания в Mass Effect Legendary Edition, като избор на британски език за разговорите, без значение от езика на надписите. Нанесени са огромни усъвършенствания в PC версията за голям брой хардуерни конфигурации.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР