Еднопосочните полети от Русия за други страни се разпродадоха за

...
Еднопосочните полети от Русия за други страни се разпродадоха за
Коментари Харесай

Еднопосочните полети от Русия се разпродадоха, след като Путин нареди мобилизация

Еднопосочните полети от Русия за други страни се разпродадоха за минути в сряда, откакто президентът Владимир Путин подреди частична готовност на 300 000 резервисти, съобщи.  Съобщението на Путин, направено в телевизионно послание на запис, рано сутринта в сряда, провокира опасения, че на някои мъже във възраст, годна за армията, няма да бъде разрешено да изоставен Русия.

Министърът на защитата Сергей Шойгу сподели, че мобилизацията ще бъде лимитирана до хора с опит като професионални бойци и че студенти и момчета на наборна работа, няма да бъдат призовавани. Въпреки това данните от Гугъл Trends демонстрират скок в търсенията на Aviasales, който е най-популярният уеб страница в Русия за пазаруване на самолетни билети.

Също по този начин съгласно уеб страницата всички директни полети от Москва до Истанбул и Ереван са изцяло разпродадени. И двете страни не изискват визи за съветските жители. Някои направления с междинни кацания, в това число тези от Москва до Тбилиси, също бяха с изчерпани билети.

От " Аерофлот " и обвързваните с него компании " Россия " и " Победа " показаха, че работят в нормален режим и не са въвели никакви ограничавания при породажбата на билети, се показва в прессъобщение на авикомпанията, оповестява ТАСС.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР