Еднопосочните полети от Русия се разпродадоха веднага, след като президентът

...
Еднопосочните полети от Русия се разпродадоха веднага, след като президентът
Коментари Харесай

Полетите от Русия са разпродадени, след като Путин разпореди частична мобилизация


Еднопосочните полети от Русия се разпродадоха незабавно, откакто президентът Владимир Путин подреди незабавната готовност на 300 000 резервисти, оповестява Ройтерс.

Съобщението на Путин, направено в телевизионно послание рано сутринта, породи опасения, че на някои мъже в бойна възраст няма да бъде разрешено да изоставен Русия.

Министърът на защитата Сергей Шойгу съобщи, че призоваването ще бъде лимитирано до тези, които имат опит като професионални бойци, и че студентите и тези, които са служили единствено като наборни бойци, няма да бъдат призовавани.

Въпреки това данните от Гугъл Trends демонстрират внезапен скок в търсенията на Aviasales, който е най-популярният съветски уеб страница за закупуване на полети.

По данни на Aviasales директните полети от Москва до Истанбул в Турция и Ереван в Армения - дестинации, които разрешават на руснаците да влизат без виза - са били разпродадени в сряда.

Някои направления с междинни кацания, в това число тези от Москва до Тбилиси, също не бяха налични, а най-евтините полети от столицата до Дубай костваха над 300 000 рубли (5 000 долара) - към пет пъти повече от междинната месечна заплата.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР