Едномесечното бебе на 35-годишната Златка Стоянова, за която GlasNews.bg първи

...
Едномесечното бебе на 35-годишната Златка Стоянова, за която GlasNews.bg първи
Коментари Харесай

Отнеха едномесечното бебе на затворената българка във френска болница

Едномесечното бебе на 35-годишната Златка Стоянова, за която GlasNews.bg първи заяви, че е затворена принудително във френска болница, е било отнето и изведено през задния вход на лечебното заведение, оповестяват хора, живеещи във Франция.

Междувременно стана ясно, че от Външно министерство вечерта, преди отнемането на бебето, изпращат в болничното заведение българския консул и хора от Посолството, които са предотвратили намесата на френската полиция тогава, само че по думи на хора в обществените мрежи - бебето е било взето от обществените и след това майката бива известена, като не ѝ дават никакви документи, описващи аргументите за отнемането на едномесечното ѝ бебе.

Също по този начин консуматори в мрежите показват, че майката е изписана късно следобяд, а когато получава здравното си досие, открива голям брой неточности и грешки, записани в него.

Припомняме какво Цвети Тронвил изясни пред GlasNews: „ Жената е подложена на душевен тормоз. От една седмица търсим връзка с шеф на болничното заведение, с шеф на Родилно поделение. Свързахме се с юридическия отдел на болничното заведение, с цел да пожелаеме даването на медицински документи, за да удостоверят това задържане. Тя е свободен български жител и без документално правосъдно решение и без медицински аргументи не могат да я държат затворена в болница. Всички отхвърлят такава документи да ни бъде предоставена. Златка към този момент е известена, че има правосъдно решение детето да бъде настанено краткотрайно в приемно семейство. Поискахме документ, само че не ни дадоха “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР