Едно от най-популярните лица у нас заяви, че вече притежава

...
Едно от най-популярните лица у нас заяви, че вече притежава
Коментари Харесай

Втрещи всички: Гала планира погребението си

Едно от най-популярните лица у нас съобщи, че към този момент има земя в Шотландия. С добавката, която направи втрещи всички в студиото.

" Ако реша, могат да ме погребат там ", сподели Гала и накара всички да замръзнат за миг с черния си комизъм. Оказва се също, че в Шотландия притежаването на земя автоматизирано води до приемане на благородническа купа.

" Имам и удостоверение, което удостоверява, че към този момент имам право да употребявам купата лейди. Така че към този момент съм лейди Гала, която е благородничка " – философства русокоската пред камерите.

Тя в никакъв случай не е ходила в Шотландия и не знае къде се намира недвижимата благосъстоятелност.  Подаръкът бил изработен от неин непосредствен другар и тя доста му се радва. Напоследък е доста съвременно да се вършат сходни дарове.

Гала прави доста персонални самопризнания в предаването си. Често даже досажда на феновете. Наскоро разяснява клюките по собствен адрес, че е бременна.

„ Не съм бременна, просто съм дебела “ – самоиронизира се звездата. На нея от дълго време й е писнало от злословия по неин адрес. В предаването се разясняваше какъв брой е гадно да се честити бременност на жена, когато тя просто е напълняла.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Гала На кафе
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР