Едно от най-хубавите неща в демокрацията е да имаш достойни

...
Едно от най-хубавите неща в демокрацията е да имаш достойни
Коментари Харесай

Едрева към „Демократична България“: Работа не се върши с празни приказки в декларации, а с много усилия

Едно от най-хубавите неща в демокрацията е да имаш почтени политически съперници. Да те държат в напрежение, да те карат да си по-добър от тях, да имаш по-добрите хрумвания, по-добрите причини, по-добрите решения. За страдание, не е тази ролята на политическата група на „ Демократична България “ в СОС. Това сподели по време на днешната сесия на СОС ръководителят на Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет Малина Едрева. Поводът за изявлението е декларация, прочетена от името на Групата на Демократична България в СОС по време на съвещанието.

„ От „ Демократична България “ само пишат заявления. Но не съществени и задълбочени. Вероятно това деяние е част от доклада пред структурите им. Да не приказваме, че обстоятелствата са сбъркани. И освен сбъркани, а и манипулирани. Маркира се територия на политическата сцена с гръмки думи “, уточни Едрева.

Според нея задачата на днешната декларация на Демократична България е да се покаже по какъв начин те са създатели на концепцията на партерните етажи да има детски градини. „ Било им записано в предизборната стратегия, само че кметът Йорданка Фандъкова в този момент я оповестила за своя. Истината е, че концепцията се разяснява от години от разнообразни експерти, в това число и от тези на Българска социалистическа партия “, изясни Малина Едрева. По думите ѝ тематиката за детските градини в София е значима, тъй като столицата беше оставена без детски градини, които бяха заграбени преди въобще ГЕРБ да съществува.

„ През последните 12 години кметът Фандъкова, нейният екип и съветниците от ГЕРБ работихме и към този момент има над 100 нови здания на детски градини. В момента се строят нови 8 здания, предстоят да стартират още 9. Кметът на София направи оферти за законодателни промени в условията за сградните пространства, тъй че да може да има детска градина на сутеренен етаж. Изненада в нашата политика няма. Ние знаем, че работа не се прави с празни приказки в заявления, а с старания и поредност “, сподели още ръководителят на Групата на ГЕРБ в СОС. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР