Едно от най-авторитетните издания за следене на млади таланти –

...
Едно от най-авторитетните издания за следене на млади таланти –
Коментари Харесай

Скаути за талант на Левски: Ще бъде интересен за много клубове

Едно от най-авторитетните издания за следене на млади гении – targetscouting.com, направи специфичен материал за футболиста на Левски Марин Петков. 18-годишният футболист беше разказан като доста вариативен в нападателен проект.

“Петков може да бъде употребен на разнообразни позиции в нахлуване. Той еднообразно добре работи по крилата и на върха на нападението. Често сменя посоката и навлиза в средата на терена. Действа ловко напрегнат и не се тормози да играе един на един. 18-годишният футболист чете играта доста добре. Марин Петков се труди много по време на мачовете, където изразходва много сила, тъй като покрива огромен периметър. Той постоянно се връща обратно, с цел да оказва помощ на бранителите в отнемането на топката. Бързината му оказва помощ да бъде потребен и на контраатака”, написа в материала за юношата на „ сините”.

„ Неговият атакуващ жанр е основан напълно на бързото придвижване и положителният изстрел с левия крайник. Наскоро Петков съобщи, че желае да стане значим състезател за Левски, след което да премине в различен клуб в чужбина. Вариативността му в офанзива му разрешава да бъде потребен в разнообразни тактически постройки и ще бъде доста забавен за редица клубове”, прибавят още от изданието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР