Едно от двете момченца, които станаха известни в цяла България

...
Едно от двете момченца, които станаха известни в цяла България
Коментари Харесай

Едно от печално известните деца-фенове на Левски било изрисувано точно пред националния стадион

Едно от двете момченца, които станаха известни в цяла България със фотография, показваща го с изрисувано с безобразни знаци, се е изрисувало преди да влезе на финалния мач сред Левски и Славия за Купата на България. Това стана ясно от думите на бащата на 7-годишното момче – Петър Атанасов.
Атанасов е болен почитател на " Левски ", телефонният му номер завършвал на 1914. По думите му пред Нова телевизия, синът му бил нарисуван от човек, който правел рисунки пред стадион " Васил Левски ". Момчето му се нарисувало и си поставило фланелката – не видях какво е нарисувано, другояче нямаше да се стигне до това, увери бащата. Припомняме, че на тялото на дребното момче личаха знаците ACAB, т.е. " всички ченгета са кучки ", както и надпис Levski Hooligans. Другото снимано момче има нарисувана свастика на тялото си.
На въпрос не е ли рисково за малко дете да бъде на пистата на стадион " Васил Левски ", Атанасов отговори, че не било рисково, там синът му пеел песни за синия тим.
Петър Атанасов изрази неодобрение и, че някои медии са пуснали фотографията от мача сред Левски и Славия с открити лица. Имахме малко виновност, не видях, че го изрисуваха, само че при приключен факт..., разяснява бащата, който спирал детето си да върви на мача " за известно време, да отшуми обстановката ". Атанасов работи в склад за облекла.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР