Едно нещо няма как да отречем на Harry & Meghan

...
Едно нещо няма как да отречем на Harry & Meghan
Коментари Харесай

Лъже ли Бъкингамският дворец за Хари и Меган

Едно нещо няма по какъв начин да отречем на Harry & Meghan - трансформира се в най-гледаната документална продукция на Netflix и съумя да прикове феновете пред екрана за 81.55 милиона часа единствено в първата седмица от излизането си.
 Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan, част 4
Най-големите разкрития в Harry & Meghan, част 4

Отново принц Уилям е на прицел, а Бионсе - в поддръжка

Лиз Гарбъс - режисьорката на шестте серии, има още много мотиви за горделивост. " Ясно ми беше от момента, в който се захванах, че ползата щеше да е голям ", споделя тя в скорошно изявление за Vanity Fair.

Гарбъс не е някой инцидентен създател - филмите й са изследвали тематики като смъртното наказване (The Execution of Wanda Jean), правораздаването (Who Killed Garrett Phillips?) и изборните права (All In: The Fight for Democracy). Затова и да прави документален филм за монархията не й се коства като нещо извънредно.

" Не считам, че да поставяш монархията под въпрос е някакво осквернение по същия метод, по който не считам, че да имам подозрения в американското държавно управление е осквернение. Това е ролята ни на разказвачи на истории - да мислим сериозно и да задаваме въпроси. "

Може би тъкмо тази позиция на Гарбъс и разрешава намерено да упрекна Бъкингамския замък в неистина. " Бъкингамският замък твърди, че не сме ги потърсили за коментар по наличието на документалната поредност, а ние го направихме ", споделя тя.

И добавя, че това е метод Harry & Meghan да бъде дискредитирана като продукция. " Когато дискредитират цялото шоу, дискредитират и наличието му - чувствахме се все едно сме Алиса в Огледалния свят ", добавя режисьорката.

Всяка от шестте серии на Harry & Meghan стартира с предизвестието, че кралското семейство е отказало коментар върху наличието им. Още след излизането на първите три епизода обаче източник от Бъкингамския замък споделя пред People, че в никакъв случай не са били търсени за коментар.
 Снимка 584693

По-късно още веднъж източник на кралското семейство добавя пред изданието, че в действителност и Бъкингамският замък, и Кенсингтън, където са пиар офисите на принц Уилям, са били потърсени за коментар, само че не непосредствено от Netflix или от Меган, и Хари, а от трета страна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР