Едно наум е рубрика, в която Дневник публикува прессъобщения, откъси

...
Едно наум е рубрика, в която Дневник публикува прессъобщения, откъси
Коментари Харесай

Едно наум: Съпругата на президента предложи учител по български език и психиатър на Кирил Петков

" Едно мислено " е графа, в която " Дневник " разгласява прессъобщения, фрагменти от текстове, изявления и фото- и видеоматериали, които би трябвало да се четат или гледат с едно мислено.

" Познавам хора, които дават уроци по български език - лексика, граматика, синтаксис и всичко, обвързвано с него (българския). Познавам и психиатър (г-жо Гълъбова, Вас имам предвид - Цветеслава Гълъбова - бел.ред.), който работи с разнообразни разстройства на личността - от халюцинации за евразийски попълзновения до " аз съм определения ". Ако някой има потребност - на персонални. Защото, на първо място, сме индивиди и би трябвало да си оказваме помощ. ".

Това написа Десислава Радева, брачна половинка на президента Румен Радев в обява във " Facebook ", към която е добавена фотография на Кирил Петков, а на назад във времето се вижда и другият съпредседател на " Продължаваме промяната " Асен Василев.

След това тя цитира обява на различен консуматор, в която е написано, че преди година " Продължаваме промяната - Демократична България " са викали " Мутри вън ", когато са се борили с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, а през вчерашния ден са викали " Мутри вън ", когато се борят с Радев и се пробват да се коалират с Борисов.

пред президентството през вчерашния ден, чието мото беше " Няма да позволим да се превърнем в Беларус! ", като настояването бе Радев да е президент на всички българи и да се преценява с решенията на Народното събрание.

Преди него във " Facebook ": " Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме потребност от постоянно и проевропейско държавно управление час по-скоро ". Добави, че службите назначени от президентството, са впрегнали целия си запас, само че не в отбраната на националната сигурност, а в произвеждане на политически компромати. Вчера в Народното събрание ръководителят на ДАНС Пламен Тончев съобщи, че министри от кабинета " Петков " не са работили за ползите на България.

През май 2021 година Кирил Петков и Асен Василев бяха назначени за министри във второто служебно държавно управление на Радев. След това двамата. През септември същата година двамата оповестиха плана си " Продължаваме промяната ". След ръководството на кабинета " Петков " последователно напрежението с Радев се покачваше, а на 5 декември 2022 година, че е било неточност да им дава късмет. Нарече дейностите им " шмекерия ". От новата партия пък отвърнаха, че Радев е споделил " Мутри, вън! ", а по-късно е върнал мутрите в ръководството на страната.

В понеделник (29 май) за сформиране на държавно управление на " Продължаваме промяната - Демократична България ", като се държа доста резервирано с представителите на групировката и предложи мандатът да не бъде изпълнен.

Днес съпредседателят на " Демократична България ", че президентът желае длъжностен кабинет до локалните избори през есента, с цел да предложи министри за кметове.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР