Едно наум е рубрика, в която Дневник публикува прессъобщения, откъси

...
Едно наум е рубрика, в която Дневник публикува прессъобщения, откъси
Коментари Харесай

Едно наум: Посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС

" Едно мислено " е графа, в която " Дневник " разгласява прессъобщения, фрагменти от текстове, изявления и фото- и видеоматериали, които би трябвало да се четат или гледат с едно мислено.

Днес на уеб страницата на Движение за права и свободи беше оповестено прессъобщение със следното наличие:

Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели . Това съобщи почетният ръководител на Движението доктор Ахмед Доган в особено обръщение към депесарите. То бе прочетено от зам.-председателя на Народно събрание Филиз Хюсменова пред многохилядното голям брой в с. Медовец, където Движение за права и свободи означи годишнина от Майските събития през 1989 година и уважи героите на демокрацията по време на така наречен " възродителен развой ".

" Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето! А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да продължава да ни съставлява решително, рационално и перспективно ", безапелационен бе доктор Ахмед Доган.

От текста не се схваща за какви похищения приказва Доган. Неподписана обява в уеб страницата на пояснява известието като предпочитание да се разсеят клюки, че в Движение за права и свободи може да се готвят промени. Те се появили откакто при започване на месеца пресцентърът от Доган към Карадайъ по сучай рождения му ден, в която му пожелава да откри Мярата. Последвало неявяване на Карадайъ от възпоменателния събор на Демир Баба теке предишния уикенд, което също било разчетено като знак за някакво състресение, доколкото партиен водач не е пропущал в годините от това събитие. Наблюдатели на вътрешнопартийния живот забелязали също, че на концерта на Лили Иванова почетният и настоящият ръководител седели надалеч един от различен.

Запознати, на които " 24 часа се базира " поясняват, че фактът, че писмото на Доган е прочетено от Филиз Хюсменова, идва да успокои свои и непознати, че " Движение за права и свободи ще устои на политическите обрати " отпред със своя лидер Мустафа Карадайъ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР