Едно е сигурно, креативната жена е като притегателна сила за

...
Едно е сигурно, креативната жена е като притегателна сила за
Коментари Харесай

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

Едно е несъмнено, изобретателната жена е като притегателна мощ за мъжа!

Жената с душа на създател е способна да пробуди в мъжа скритите му заложби

Резултатите от извършено изследване сочат, че за мъжът е съвсем невероятно да устои на изобретателната жена. Тя е същинска самодива, която надарено твори с магическата си пръчица. Какво е особеното в нея и какво я прави толкоз привлекателна за мъжа?

Жената с душа на създател, е като магнетична мощ.

Жената, носеща в себе си душа на създател, не би трябвало да е като супермодел, с цел да бъде харесана от мъжа. Но, въпреки всичко, външният й тип покачва нейната прелест с няколко пункта. Сега си представете какво ще се случи в мозъка му, незабавно щом разбере, че с изключение на красива, тя е и креативна натура?

Може би творчеството основава специфичен ореол на хубост, тайнственост към нея, на който е просто невероятно да се устои. Между другото, последното важи съвсем еднообразно и за двата пола: изобретателните, буйните, мъже са по-популярни измежду нежния пол.

Креативната жена постоянно подарява дарове с бездънен смисъл.

Има дами, които се затрудняват какъв подарък да изберат за половинката си. За изобретателните девойки този проблем съвсем не съществува или го вземат решение с един размах. Например, дали ще бъде тениска със символика или книга – тя знае какво тъкмо да избере. Всеки подарък от нея има своето философско значение, което е изпълнено с бездънен смисъл.

В магазините няма това, от което се нуждаете? Това не е проблем, изобретателната хубавица ще сътвори подарък със личните си ръце. А от време на време такава ръчна направа е доста по-стойностна, в сравнение с скъпата покупка.

Жената-творец е същинска муза и извор на ентусиазъм.  

Животът от време на време наподобява отегчителен. Но, в случай че наоколо има момиче, което се интересува от музика, книги, изобразяване или различен тип изкуство, то тези нейни нежни и деликатни усеща, до някаква степен се придвижват и върху мъжа.

Жената с душа на създател, е в положение да разсъни в мъжа тези креативен качества, за чието битие той даже не е подозирал! Дори и поради тази нейна дарба си коства той да се влюби в такова момиче.

В над 90 % от случаите, Тя ще му помогне да се оправи в най-различни житейски обстановки.

Всеки от нас е попадал в неуместна житейска обстановка. Замислете се, появи ли се тази жена в животът ви, точно в сложен стадий? Или може би сте се скарали, споделили сте си глупави неща и в този момент не знаете по какъв начин да постъпите, с цел да ви елементарни?

Резултатите от доста психически изследвания сочат, че изобретателните дами са по-ярки, по-директни, по-пламенни, на моменти пиперливи, само че постоянно могат да изгладят острите ъгли, да облекчат напрежението и да извърнат всичко на смешка. Но никога НЕ са праволинейни!

Може би в това се състои главният смисъл на националната мъдрост, че зад всеки съумял мъж стои една мощна жена?

Каква жена…! Ще си каже Той – Тя е премеждие.

Творчески въодушевената жена има радостен и занимателен темперамент. Тя е като малко дете – щастлива, усмихваща се на красивото цвете. Често се държи непринудено и непредсказуемо, само че постоянно в положение да измисли нова щуротийка.

Способна да провежда престрелка с водни револвери в жилището или пердах с възглавници. Е, по какъв начин да не се влюби той в нея?

Безспорно – Тя е огън и пристрастеност!

В това момиче има доста живот. Умее да стимулира, както себе си, по този начин и избраника си. Тя знае тъкмо какво желае и няма да се спре, до момента в който не реализира задачата си.

Една изобретателна жена е запалена по гения си и постоянно търси нови способи да изрази себе си.

Тя обича да учи и да усвоява нови умения, без значение дали ще рисува котки в шапки или да се научи по какъв начин се свири на хармоника, по какъв начин се плете, по какъв начин се бродира, по какъв начин се меси тесто, по какъв начин се сади градина… Веднъж докоснал се до такова момиче, ще му бъде доста мъчно да остане апатичен. А, дали, въобще в миналото ще успее да я забрави…

За тази жена посоката е единствено напред!

От психическа позиция тази жена е доста мощно уверена в себе си. Тя е буйна, магнетична, искряща и прелестно знае това. Следователно, избира да не губи време в ревнивост, съмнение, самосъжаление.

В животът й има доста повече развлечение, в сравнение с драма. Енергията, която тя излъчва е мощно положителна, затова притегателна за противоположния пол.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР