Едни от най-големите звезди на шоубизнеса се събраха, за да

...
Едни от най-големите звезди на шоубизнеса се събраха, за да
Коментари Харесай

Люк Скайуокър празнува 90-ият рожден ден на Мики Маус


Едни от най-големите звезди на шоубизнеса се събраха, с цел да отпразнуват 90-годишнината на обичания си анимационен воин Мики Маус.

66-годишният артист Марк Хамил, прочут с ролята си на междузвездния воин Люк Скайуокър, русокоската супермодел Кейт Мос и дизайнерката на долни дрехи Хайди Клум се появиха измежду повече от 30 известни имена от целия свят, съгласили се да бъдат фотографирани от известния фотограф Ранкин за специфичното издание на книгата "Мики Маус и аз. “ Проектът е част от събитията, отбелязващи девет десетилетия откогато Дисни сътвори радостния си мишок.

Във фотоалбума ще бъдат включени портрети на културни икони, отдаващи респект на Мики Маус, появил се за пръв път на екрана през 1928 година

Ще има също фотографии на едни от най-големите телевизионни и кино звезди, музиканти и модели, в това число професор Грийн, Сам Клафлин и Хейли Атуел, носещи емблематичните уши и гигантските бели ръкавици, с които Мики Маус е прочут. Те ще опишат и своите истории за въздействието на най-известното създание на Уолт Дисни в живота им.

Ранкин, който е основател на плана, сподели: "Мики Маус ме изумяваше, когато бях дете и "Дисни фантазията" ме накара да бленувам за присъединяване във кино лентата. Той е доста повече от воин. Той е знак на оптимизъм, вяра и ентусиазъм за хората от целия свят и можете да наблюдавате въздействието му през годините в моите фотографии. Тази книга отдава дължимото на вдъхновението, което той е бил за цяло едно потомство и пътуването му от елементарна схема до културна икона повече от 90 години". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР