Едни от най-добрите кикбоксьори в историята ще гостуват за пореден

...
Едни от най-добрите кикбоксьори в историята ще гостуват за пореден
Коментари Харесай

Легенди на кикбокса пристигат в България, за да предават знания

Едни от най-хубавите кикбоксьори в историята ще гостуват за следващ път в България, с цел да предават познания на родните ни бойци. Четирикратният международен първенец в тежка категория на К-1  Семи Шилт и трикратният първенец в същата категория Петер Артс ще си партнират дружно с други майстори на бойните спортове по време на седемнайсетия интернационален летен лагер на Световния Киокушин съюз (KWU) и Българската карате киокушин федерация (БККФ).

Други двама именити К-1 бойци, които ще водят семинари по време на лагера са бразилците Франсиско Фильо и Глаубер Фейтоса.

Лагерът с тези митове ще се организира в интервала от 02 до 09 юли 2023 година в Камчия с над 1200 участници от цялостен цвят.  Освен тези потвърдени имена в кикбокса, на лагера уменията си ще показват и киокушин майсторите шихан Акира Масура и сенсей Захари Дамянов.

В рамките на събитието ще се проведат и дуели за международна младежка киокушин купа за юноши и девойки (14-15 година и 16-17 г.) и кадети (18-21 години) - Световната купа KWU Варна. Шампионите във възрастовата категория 18-21 години ще получат освен медали и купи, само че и парични награди. Съвместно с това ще се организира и Световната купа KWU за мъже и Световната купа KWU за дами в отворена категория. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР