Една успешна година приключва за НЧ“Зора-1990“ село Победа, Община Долна

...
Една успешна година приключва за НЧ“Зора-1990“ село Победа, Община Долна
Коментари Харесай

Приключва една успешна година за НЧ “Зора-1990“ село Победа

Една сполучлива година завършва за НЧ “Зора-1990 “ село Победа, Община Долна Митрополия. Наред с обичайна читалищна активност, включваща начинания за отбелязване на всички празници от културния календар на читалището, с задоволство екипът прави равносметка на миналата 2023г. и регистрира осъществени доброволчески начинания, разкриване на читалищен парк “Зелена библиотека ”, безчет креативен и кулинарни работилници, сполучливи участия на фолклорна група “Вълшебни звуци ”, а в последните дни на месец декември осъществен план за набиране на нова литература за библиотеката.



Спечеленият план е по Програма „ Българските библиотеки – модерни центрове за четене и осведоменост “ 2023г. към Министерство на културата и е на стойност 1218.52лв. Библиотеката на Народно читалище „ Зора -1990г. “село Победа обогати своя фонд с 81 нови заглавия ученическа литература, българска художествена литература и непозната художествена литература.



Благодарение на подобаващия асортимент литература, осъществен от читалищния екип, библиотеката за шеста поредна година печели план, като по този метод читалищната библиотека разполага с най-новите и настоящи заглавия българска и непозната литература.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР