Една от звездите на националния отбор на Грузия Дуда Санадзе

...
Една от звездите на националния отбор на Грузия Дуда Санадзе
Коментари Харесай

След скандала с Турция - остава ли Грузия без една от звездите си срещу България?

Една от звездите на националния тим на Грузия Дуда Санадзе може да пропусне решителния конфликт с България. Срещата от група А на ЕвроБаскет 2022 е на следващия ден (6 септември) от 20:00 часа българско време, а успеха е наложителна за „ лъвовете “, с цел да запазят възможностите си за продължение в идната фаза на конкуренцията.

Грузинският баскетболист беше едно от основните настоящи лица в абсурда по време на мача с Турция, като дружно със суперзвездата на Турция Фуркан Коркмаз разпалиха пристрастеностите в „ Арена Тбилиси “.
 Турция няма да напуща ЕвроБаскет 2022, Атаман с тежки рецензии към ФИБА Турция няма да напуща ЕвроБаскет 2022, Атаман с тежки рецензии към ФИБА
Двамата стигнаха до сдърпване, което се развихри в голям скандал, пренесъл се даже в коридора на съблекалните.
 Добри вести в националния! Везенков на линия за конфликта с Грузия Добри вести в националния! Везенков на линия за конфликта с Грузия
Санадзе, Коркмаз и селекционерът на Турция Енгин Атаман подлежат на глоба от ФИБА, която най-вероятно е отнемане от права за един мач. Все още обаче баскетболната централа не е оповестила наказванията на забърканите в екшън сцените в Тбилиси.

Снимка: ФИБА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР