Една от влиятелните поп групи в историята - АББА, е

...
Една от влиятелните поп групи в историята - АББА, е
Коментари Харесай

За първи път от 39 години: АББА представя нови песни

Една от авторитетните поп групи в историята - АББА, е подготвена да показа нова своя музика идната седмица, първата от 39 години, както и да разгласи нов план - " ABBA Voyage ".

Бьорн Улвеус, Бени Андершон, Агнета Фелтског и Ани-Фрид Люнгстад ще показват нови песни за първи път след 39 години, осъществявайки дълго чаканото завръщане, в това число със особено шоу, наречено " ABBA Voyage ".

" ABBA Voyage " ще включва документален филм след завръщането им, за работата по новите песни до основаването на особено предопределено място в Източен Лондон за тяхното шоу " Холограми ", което би трябвало да бъде намерено през май 2022 година.

Представленията ще включват по този начин наречените " АББА-тарс (препратка към аватари) ", защото изображения на музикантите ще се излъчват на сцената във тип на холограми и ще извършват техните безконечни части.

Изпълнителите си сътрудничат със основателя на " Pop Idol " Саймън Фулър по проектите, по които работят от 2019 година.

Самият Бьорн удостовери, че новата музика от основателите на " Mamma Mia! " е на път. Още през май той сподели: " Тази година ще има нова музика, това е изрично, към този момент не се приказва дали може да се случи, ще се случи. "

Групата потегли по разнообразни пътища през 1982 година и се събра дружно за първи път от десетилетия през 2016 година на частно събитие, на което означи 50-годишнина от първата среща сред създателите на песните Бьорн и Бени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР