Една от тенденциите при Аndroid телефоните в последните месеци, са

...
Една от тенденциите при Аndroid телефоните в последните месеци, са
Коментари Харесай

Сгъваемият iPhone, който не е съвсем сгъваем

Една от трендовете при Аndroid телефоните в последните месеци, са сгъваемите модели . Тяхното място на пазара обаче към момента не е одобрено, тъй като и мнозина се чудят дали конкуренция от Apple също ще рискува , пускайки смарт телефон, който няма нищо общо на дизайн с всички до момента.

След броени дни, на 22 юни, ще се организира дълго чаканото събитие WWDC20 , на което софтуерният колос ще показа новите си артикули. Най-голямо е нетърпението за новите модели на iPhone. И малко преди да ги зърнем, в интернет пространството се появи информация, която прави чакането още по-мъчително.

От години се носят клюки, че Apple работи по сгъваем смарт телефон и до момента сме виждали няколко скици на хипотетични модели. Сега пък имаме следващото доказателство, че сходен iPhonе продължава да е в развой на разработка, а дизайнът не стопира да търпи промени.

Apple's new patent for a 'foldable' device... based loosely on John Thomas Moore's (1864-1929) patent for the first lawn chain. pic.twitter.com/GgDYlp4KF3
— Riley Battaglini (@RilezB) June 16, 2020
Според софтуерния анализатор Джон Просър, сгъваем iPhone ще забележим най-рано следващата година, в случай че изобщо види бял свят . Ако това се случи, той най-вероятно ще носи името iPhone Flip или iFold.

Ebbene sì, un prototipo di iPhone Fold esiste davvero.
Solo che non è come ce lo aspettavamo:https://t.co/6zcm6CjSg0 pic.twitter.com/oAlv8vWOEf
— Melablog (@melablog) June 16, 2020
Според скицата от патента, той ще има два обособени екрана, които могат да работят като един , и железен корпус. Това най-вероятно ще е огромната разлика с Galaxy и Fold Z Flip, а и в действителност не го прави в действителност сгъваем, както тях.
 Apple, синтетичните групови селфита, iPhone и патентът, който трансформира общите фотоси
Селфитата няма да са това, което бяха

Иновация, която идва тъкмо в точния момент

Вече се появиха и първите смешки за модела, който, съгласно някои, наподобява на два залепени един за различен телефона. Дизайнът не е нещо революционно , тъй като към този момент сме виждали сходни оферти от LG и Microsoft, само че сигурно това на iPhone ще бъде по-впечатляващо, предава The Sun.

Here’s a concept for the iPhone Fold
Photo @appledsign
Concept Antonio De Rosa pic.twitter.com/UkRVxagHsx
— Unorthodox Digital (@UnorthodoxHQ) June 16, 2020
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР