Една от стъпките в тази посока е стартирането на виртуален

...
Една от стъпките в тази посока е стартирането на виртуален
Коментари Харесай

Електрохолд предлага нов канал за плащане на сметки за ток frognews.bg

Една от стъпките в тази посока е стартирането на виртуален POS терминал за заплащане на сметките за електрическа енергия непосредствено на портала за електронна фактура на Електрохолд Продажби на адрес.

Услугата е налична за всички клиенти на сдружението, които са регистрирани за електронна фактура, и към този момент получават сметките си за ток онлайн. 

Плащането онлайн е бързо и несъмнено, като не се начисляват спомагателни такси. То може да бъде осъществено когато и да е от семейства и компании, от всяка точка на света, като се одобряват заплащания с карти Visa и Mastercard на всички български и задгранични финансови институции.

Плащането се отразява неотложно и актуализацията в потребителската система лишава минимално софтуерно време.

Вече близо 700 000 клиенти употребяват електронната фактура на Електрохолд. Е-фактурата подсигурява сигурност и отбрана на персоналните данни, като дава достъп до личен онлайн списък отвред, когато и да е, през всяко смарт устройство. Тя е годен данъчен документ и икономисва време, средства и неудобства.

Тези, които към момента не са регистрирани за е-фактура, само че желаят да получават и заплащат сметките си за ток по електронен път, би трябвало да създадат регистрация на, като за регистрацията е належащо да посочат потребителския си номер и последните четири числа от своето ЕГН.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР