Една от основните причини Данчо Лазаров да протака провеждането на

...
Една от основните причини Данчо Лазаров да протака провеждането на
Коментари Харесай

Лазаров протакал, за да остане в Борда на CEV

Една от главните аргументи Данчо Лазаров да протака провеждането на Извънредно изборно заседание се крие в желанието му да остане част от Борда на Европейската централа CEV. Такъв процес на събитията съзря една от водещите фигури в Инициативния комитет - Давид Давидов Според шефа на Левски Инженера търси метод да бъде избран отново в администрацията на федерацията на Стария континент, а това може да се случи единствено в случай че той е към момента настоящ ръководител на БФВолейбол или бъде категорично препоръчан от Управителния съвет.
 Давид Давидов: Ще има заседание за смяна на членовете на УС в Казанлък, само че не и Изборно общо заседание (видео)
" Въпросното съвещание на CEV ще се организира през април. Тук очевидно прозира една от задачите на господин Лазаров, а точно - опазване на мястото му там. Предполагаме, че ще се опита да отсрочва провеждането на Изборно заседание в нашата федерация, до момента в който мине това на европейската централа. Разгадали сме и този му ход ", съобщи пред медиите Давидов.
 Любо Ганев: Всички в България към този момент схванаха, че времената на този метод на ръководство привършват (видео)
По този мотив Любо Ганев показа: " Колкото повече хора имаме в комисиите на CEV, толкоз по-добре за нас. Истината обаче е, че не сме задоволително дейни в тази посока, тъй като към днешна дата можехме да имаме повече наличие там. Трябва да потърсим метод да вървим в тази посока ".
 Първо в Sportal.bg: Ето кои 12 гласоподаваха, с цел да има Извънредно общо заседание на БФВ (документ)
в. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР