Една от най-обсъжданите теми в хода на изминалото издание на

...
Една от най-обсъжданите теми в хода на изминалото издание на
Коментари Харесай

Сагата не е забравена: Австралийска тенисистка се подигра с контузията на Джокович

Една от най-обсъжданите тематики в хода на миналото издание на Откритото състезание на Австралия бе обвързвана с травмата на Новак Джокович в бедрото, която той получи по време на АТР 250 шампионата в Аделаида и която му създаваше проблеми в откриващите кръгове в Мелбърн. Мнозина се усъмниха в контузията на сърбина, давайки за образец отличното му напредване по корта през втората седмица на Аустрелиън Оупън и обстоятелството, че загуби единствено един-единствен сет по пътя към трофея.

Въпреки че измина половин месец от финала на първия за годината шампионат от Шлема, то наподобява, че въпросът с травмата му към момента не е останал в предишното. Наскоро австралийската тенисистка Арина Родионова бе принудена да се откаже от присъединяване в ITF конкуренция на родна земя поради контузия в крайници, като след това се открило, че става въпрос за 3-сантиметрово скъсване. Тя се възползва от случая, с цел да насочи вниманието назад към травмата на международния №1 с последната си обява в обществените мрежи.

Бившата №41, която сега заема 268-ата позиция в международната класация, разгласява фотография след медицинските прегледи, към която написа като текст: " Имам 3-сантиметрово скъсване на подколенното сухожилие и откакто организирах малко изследване, то мисля, че ще бъда подготвена да играя още на следващия ден ", добавяйки смеещ се емотикон. 

Въпросното обръщение на Родионова бе тълкувано като отпратка към сагата с травмата на Джокович, имайки предвид думите на шефа на Аустрелиън Оупън - Крейг Тайли, който съобщи, че е видял резултатите от скенера на балканеца и увери, че Ноле също има 3-сантиметрово скъсване на същото сухожилие.

Australian tennis player Arina Rodionova pokes fun at Novak Djokovic’s hamstring injury
— Tennis Tracker (@TrackerTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР