Една от най-обсъждани двойки в киносредите актрисата Саня Борисова и

...
Една от най-обсъждани двойки в киносредите актрисата Саня Борисова и
Коментари Харесай

След 2 години раздяла: Ники и Саня са официално разведени за 25 лева

Една от най-обсъждани двойки в киносредите актрисата Саня Борисова и режисьорът Ники Илиев към този момент са публично разведени, научи HotArena.

Делото е завършило пред два дни, разгласи самата Саня в ефира на Нова тв. „ Отпреди два дни публично сме разведени ", съобщи актрисата като акцентира, че двамата въпреки всичко са разграничени от цели две години. Може би първата година смятах, че нещата може да се променият. Уверихме се че няма по какъв начин да се случи искрено призна брюнетката.

Саня описа още, че директно след развода са си споделили намерено " толкоз неща ", което ги е сближило доста и в този момент са положителни другари. Затова споделят грижите и за общото си куче, само че не по равно. Лабрадорката Анджи е оставена най-вече на грижите на Илиев, което пък не се раздел с нея, където и да отиде.

 Аз не мога да я виждам, тъй като изисква един час заран и един вечер тренировки. Той като мъж се оправя по-добре призна актрисата, която се хвърли в две нови инициативи – пеенето и модата. Саня ще започва своя лична линия облекла, чиято първа фотосесия ще се състои по проект в Париж. Изолацията пък я въодушевила да пее.  Много добре ми въздейства на 5 чакра, показа актрисата и изясни, че това е чакрата на изразяването, в която имала блокажи.

Ники Илиев подава молбата за бракоразвод онлайн по време на изключителното състояние. Тъй като през карантината съдът  гледаше единствено неотложни каузи едвам на 27-ми април издава разпореждане  да се заплати таксата. Още първия работен ден, в който преминахме от изключително състояние в изключителна епидемиологична конюнктура, режисьорът е отишъл да внесе 25 лева по сметката на съда, колкото е понижената такса за бракоразвод по взаимно единодушие,  написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР