Благотворителна кампания Нов живот“ ще стартира в Бургас на 1

...
Благотворителна кампания Нов живот“ ще стартира в Бургас на 1
Коментари Харесай

Мисис Бургас 2024 с благотворителна кампания за Деня на детето

Благотворителна акция „ Нов живот “ ще започва в Бургас на 1 юни, събота.

Събитието е проведено от Мисис Бургас в партньорство и със съдействието на Община Бургас и фондация " Искам бебе ". Благородната идея цели да поддържа фамилии с репродуктивни проблеми. Събитието ще бъде част и от тематичнияFun&Sun уикенд в морския град.

„ Ще се веселя да видя доста усмивки и поддръжка за нашата самодейност. Приела съм тази тематика доста персонално и знам, че за жалост от ден на ден млади фамилии имат потребност от поддръжка по пътя към мечтаното детенце. Нека зарадваме бъдещи родители и дапомогнем в основаването на нов живот “, прикани Десислава Димитрова.

Тя завоюва купата " Мисис Бургас " 2024 преди месец, а по специалност екапитан-лейтенант, вахтен офицер по ръководство на транспортен съд, служител на фрегатата " Горди ".

Ако желаете да подкрепите благотворителна акция „ Нов живот “, можетена 1 юни да посетите, дружно с децата си благотворителните базари до паркинга и алеята за Солниците от9:00 до12:30 ч., където са предвиденищафетни игри, а също " сафари ", " доджбол ", национална топка, демонстрации на спортни клубове и шампионат за деца до 14 години.

Зона ще има и на експозиционен център " Флора " от10:00 до14:00 ч сигри съвременен прочит на игрите от90-те години на предишния век, танци и демонстрации на спортни клубове – акробатика, карате, яхт тренажор, арт занимания и просветителни игри, фризьори, които ще вършат прически на дребните дами и професионален фотограф, който ще снима радостни моменти с огромен палав мечок.

Друга зоана е паркът до бл.51 и бл.52 в ж.к. " Меден Рудник ", още веднъж от10:00 до14:00 ч. Спортни и национални танци, щафетни игри, съревнование с персонални тротинетки, куклен спектакъл, боди арт, изобразяване по вълшебни платна, други арт занимания и просветителни игри.

Мол Бургас Плаза – 10:00 – 19:00 ч. – куклен спектакъл, а през целият ден децата ще имат опцията да рисуват по голямо платно.

Всички, подкрепили идеята ще имат несъмнено присъединяване в лотария за огромните награди, която ще се организира в Мол Бургас Плаза от 18:00 ч., както и за продобиване на моментни награди, предоставени от спонсорите на акцията.

Средствата от акцията ще бъдат дарени на фондация " Искам бебе ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР