Една от най-обичаните поп изпълнителки у нас, Христина Христова –

...
Една от най-обичаните поп изпълнителки у нас, Христина Христова –
Коментари Харесай

Тита влиза „В играта с Дани Петканов“

Една от най-обичаните поп изпълнителки у нас, Христина Христова – Тита, гостува в най-новия епизод на „ В играта с Дани Петканов “. След като Дани я подложи на редица провокации, Тита разруши водещия с възприятие за комизъм и бърза реакция.

В смешки и закачки, надарената певица описа за фамилията си и неговата 100% поддръжка във всичко, което тя прави. Повдигайки завесата на персоналния си живот, Тита показа, че съгласно нея най-важното за сполучливата връзка е другарството и разкри, че от година и половина е щастлива със своята половинка, въпреки на моменти да усеща неговата здравословна доза ревнивост.

Зрителски коментар „ тази ария ме кара да си завия една баница “ накара Тита да разкрие каква е и тайната на същинската домашна баница. Само феновете на Дани Петканов ще имат опция да схванат неповторимата рецепта за баница на Тита.

Освен с музиката си, Тита е известна и с основната си роля в уеб тийн сериала „ Следвай ме “. След два сполучливи сезона и повече от 15 милиона гледания онлайн, „ Следвай ме “ е един от най-обичаните от младежите уеб сериали у нас. Специално за всички почитатели и пред Дани Петканов, Тита разкри, че напълно скоро сериалът ще се завърне с нов сезон във Vbox7.com.

Онлайн сериалът е номиниран в категорията „ Уеб сериали “ на първите Награди "NOVA поддържа българските филми " 2018, в които потребителите могат да гласоподават за обичаните си филми, тв и уеб сериали, осъществени с поддръжката на NOVA през миналата година. Тита е измежду номинираните за обичана актриса от уеб сериал и може да я подкрепите тук.

Кой е по-хладнокръвен, кой е скритият коз на Тита и какви са рисковете бобър да изяде театралния фон на шоуто, може да разберете в новия епизод на „ В играта с Дани Петканов “.

Гледайте „ В играта с Дани Петканов “ всеки четвъртък във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР