Една от най-луксозните модни марки скандализира не само онлайн пространството,

...
Една от най-луксозните модни марки скандализира не само онлайн пространството,
Коментари Харесай

The Cube: Модна марка предизвика скандал със снимки на деца до чаши от алкохол

Една от най-луксозните фешън марки скандализира освен онлайн пространството, само че и обществеността като цяло. В празничната си акция лейбъла бе изобразил дребни деца с плюшени мечета, украсени с нашийници и каишки. На някои от фотосите децата лежат до празни чаши алкохол.

Фотосесията предизвика вълна на отвращение в обществените мрежи. Много консуматори приканиха за тотално бойкотиране на стилния бранд, тагвайки известни лица, които го популяризират. Някои хора стигнаха даже по-далеч, казвайки, че всеки, който продължава да носи облеклата на тази марка, поддържа сексуализирането на деца.

Всъщност тъкмо този лейбъл е фамозен с по-скандалния си жанр, да вземем за пример с продажбата на унищожени кецове за сумата от 1450 евро. С празничната си акция обаче сякаш минаха допустимата граница.

Тъй като казусът нашумя извънредно доста, те бяха принудени да дадат изказване, в което сервират своите опрощение. Добавят още, че неотложно са изтеглили акцията от всички платформи. Принуден да се извини се видя и фотографа Габриеле Галимберти, който написа в Туитър, че е заливан от обидни имейли и заплашителни известия, а е нямал думата по сценографията.

И въпреки историята видимо да наподобява, че е към края си, доста хора не престават да се питат кой е индивидът, разрешил реализирането на тази фотосесия, както и разпространяването й.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР