Една от най-красивите носителки на титлата „Мис България“ Наталия Гуркова

...
Една от най-красивите носителки на титлата „Мис България“ Наталия Гуркова
Коментари Харесай

Наталия Гуркова зарязала децата си при милионера Джордже, за да се отдаде на....

Една от най-красивите носителки на купата „ Мис България “ Наталия Гуркова е оставила двете си деца, с цел да се отдаде на спекулация с новия си ухажор, настояват осведомени. 40-годишната моделка дефинитивно се откри в България, до момента в който брачният партньор й Джордже Михалевич отглежда наследниците им при майка си в ЮАР, твърди „ Галерия “. 9-годишната Джорджия и 4-годишният Кристиян живеят при баба си Мира в Йоханесбург, дружно с баща си. В началото свекървата проявявала схващане и с ненаситност пособия в грижите за двете деца.

Отсъствията на Гуркова обаче ставали все по-чести и от ден на ден се проточвали във времето, аслуховете за извънбрачна спекулация на миската, принудили Мира дефинитивно да обърне тил на снаха си. Майката на милионера Джордже Михалевич към този момент не желала и да чуе за Гуркова.

Това проличава и от обществената мрежа, където на профилната си фотография Мира театралничи единствено със сина си и двете си внучета, а Наталия съзнателно не е включена в фамилното фото. Свекървата не е единствената разочарована, несъмнено. Сърбинът Михалевич, който към момента обожава Гуркова, безусловно вехне по жена си.

Милионерът очевидно е измършавял и се е състарил, а близки до фамилията са извънредно обезпокоени за здравословното му положение. Въпреки упоритите клюки, Джордже не желал да повярва, че брачната половинка му си има различен, и се надявал това да е просто следващата рецесия в брака им.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР