Една от най-известните двойки в италианския футбол Кевин-Принс Боатенг и

...
Една от най-известните двойки в италианския футбол Кевин-Принс Боатенг и
Коментари Харесай

Мелиса Сата даде още един шанс на Боатенг /снимки/

Една от най-известните двойки в италианския футбол Кевин-Принс Боатенг и Мелиса Сата се събра. Двамата публично взеха решение да дадат още един късмет на брака си.
Те възобновиха връзките си след към година разлъка. И наподобява са преоткрили любовта. Бившият футболист на "Милан " и "Барселона " не стопира да ухажва модела даже в обществените мрежи. Той показа фотография на Мелиса. На нея Сата тренира и държи бутилка с вода, която е поставила в клина си.
“Бих желал да съм бутилката”, написа той. Под секси фотография на красивата брюнетка по бански пък халфът написа “любима моя”. А тя се похвали с голям букет рози, получени от него.
Сата и Боатенг бяха считани за една от най-стабилните двойки. Затова мнозина останаха учудени, когато се разделиха в края на предишното лято. Причината по този начин и не стана ясна. По времето, в което бяха дружно, и двамата бяха свързвани с разнообразни мъже и дами, само че те отричаха.
Затоплянето на връзките им стартира на другарска женитба в края на май. След това почиваха дружно със сина си Мадокс и от този момент отново са неразделни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР