Една от грешките на прехода беше, че начело на силовите

...
Една от грешките на прехода беше, че начело на силовите
Коментари Харесай

Бриго Аспарухов: Една от грешките на прехода бяха непрофесионалистите начело на силовите ведомства

Една от грешките на прехода беше, че отпред на силовите ведомства се поставяха хора, които не са експерти и отсам пристигнаха доста от проблемите. Това съобщи в предаването " Нещо повече "  Бриго Аспарухов, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и някогашен шеф на Националната разследваща работа. Той счита, че на новия министър на вътрешните работи Младен Маринов ще му бъде мъчно. 

Според Аспарухов, Българска социалистическа партия има упоритостта посредством „ Визия за България “ да огледа към бъдещето и " това, което прави партията, е вярно - да търси кусурите на ръководството ". 

Тежки са проблемите с престъпността, опазването на здравето, образованието, сива стопанска система, ниски заплати и пенсии Искаме да променим системата. 

Бриго Аспарухов прикани да се мисли от позицията на мястото ни в Европейски Съюз и НАТО. „ Непрекъснато към нас ври и кипи. Опитваме се да раздвижим нещо на Балканите. Къде сполучливо, къде несполучливо “, сподели той и добави, че всички са допускали грушки по време на прехода, само че " когато се връщаме непрестанно обратно, нищо не подсигурява нещо позитивно. “ 

„ Изводите като партия сме си ги създали. Грешките сме си осъзнали. Опитваме се да имаме наша, ясно изразена позиция, само че непрестанно ни връщат обратно във времето: " Вие какво направихте, за какво го направихте “, акцентира Аспарухов. По думите му, покачването на рейтинга на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова демонстрира и повишаване на доверието в партията. 

Цялото изявление е в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР