Една от големите трансферни саги на лятото продължава с пълна

...
Една от големите трансферни саги на лятото продължава с пълна
Коментари Харесай

Де Йонг е категоричен: Предпочита Челси пред Манчестър Юнайтед

Една от огромните трансферни саги на лятото продължава с цялостна мощ. Бъдещето на полузащитника на Барселона Френки де Йонг си остава все по този начин неразбираемо.

Нидерландският национал е съществена цел на Манчестър Юнайтед, където би могъл да се събере с някогашния си ментор в Аякс Ерик загар Хаг. В последните седмици обаче се твърди, че самият футболист желае да остане на „ Камп Ноу “, а на няколко пъти президентът на клуба Жоан Лапорта удостовери, че Де Йонг остава част от клуба.

Сега каталунското издание „ Sport “ оповестява, че в случай че въпреки всичко се стигне до обстановка, в която халфът би трябвало да напусне Барселона, то това ще бъде единствено за тима на Челси, а не Ман Юнайтед. Смята се, че Де Йонг не е сигурен в метода на ръководство на „ алените дяволи “, а тяхното безучастие в Шампионската лига следващата година също е значим фактор в решението на играча.

Въпреки това Челси не желае да вади голяма сума за нидерландеца, за разлика от Юнайтед, които даже се твърдеше, че са двата клуба са се договорили за трансфер на Де Йонг от към 85 милиона евро.

Все отново оставането в Барселона си остава приоритет за полузащитника, който даже е предложил да понижи заплатата си, с цел да остане на „ Камп Ноу “, добавя изданието.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР