Една куриозна случка от Бразилия вече обикаля социалните мрежи. Зрителите

...
Една куриозна случка от Бразилия вече обикаля социалните мрежи. Зрителите
Коментари Харесай

Линейка закъса с ранен играч, футболистите трябваше да бутат

Една куриозна преживелица от Бразилия към този момент обикаля обществените мрежи. Зрителите на мача сред грандовете "Васко да Гама " и "Фламенго " видяха по какъв начин играчите на двата отбора трябваше да бутат кола за спешна помощ, която затъна, откакто влезе на терена, с цел да транспортира до болница контузен футболист.

Халфът на "Васко да Гама " Бруно Силва си удари главата със съотборник при скок за висока топка, след което падна на земята и загуби схващане. Линейката влезе на игрището на стадион "Мане Гаринча ", само че затъна. Футболистите на двата отбора се подредиха откъм гърба на колата и започнаха да бутат, до момента в който тя не потегли.

Мачът беше пресечен за 10 минути и в последна приключи 1:1, а потърпевшият футболист беше изписан в неделя от болничното заведение.

"За първи път ставам очевидец на сходно нещо на терена. Отначало, когато водачът ни накара да бутаме, помислих, че се майтапи. Но той беше изплашен и настоя да се включим всички, тъй като колата не можеше да помръдне. В последна сметка всичко мина обикновено. Радващото е, че играчът на "Васко да Гама " не е имал сериозен проблем, в който се казае за реакция за минути ", съобщи бранителят на "Фламенго " Ревер, представен от globoesporte.com.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР