Една компания се грижи за очарованието на хората от космоса,

...
Една компания се грижи за очарованието на хората от космоса,
Коментари Харесай

Скоро първият космически хотел отваря врати

Една компания се грижи за очарованието на хората от космоса, като възнамерява да построи голям хотел за туристи, които желаят да изживеят завършения отвън земната атмосфера.

Фондацията Gateway възнамерява да построи въртяща се галактическа станция, която ще създава разнообразни скорости на изкуствена гравитация, съгласно информация появила се в нейния уеб страница.

Използвайки съществуващата технология от Международната галактическа станция, пространствата са ориентирани към гостите, които желаят да изживеят завършения в космоса, само че в лукса и комфорта на хотел.

Забавленията на борда ще включват баскетбол в изискванията на ниска гравитация, скачане на трамплин при ниска гравитация и скално катерене, споделя Тим Алаторе, старши проектант на дизайна на галактическата станция „ Фон Браун “, пред списанието за архитектура и дизайн Dezeen.

Алаторе оприличи пътуването на круиз или отиване в Disney World, защото ще включва също заведения за хранене, питейни заведения, концерти, прожекции на филми и просветителни семинари.

Космическата станция „ Фон Браун “ ще включва частни лични модули, употребявани за вили, хотели или търговски действия, както и държавни модули, употребявани за проучвания.

Компанията възнамерява галактическият хотел да бъде изцяло настоящ до 2025 година, като има по 100 туристи посещаващи го седмично, съгласно Dezeen. Докато първоначално единствено по-заможните ще могат да си разрешат сходно галактическо пътешестване, крайната цел е то да стане налично за доста повече хора, споделя Алаторе.

Фондацията Gateway не е единствената компания, която има за цел да разшири опциите за галактически пътувания. През юни НАСА разгласи, че се надява до 2020 година да отвори Международната галактическа станция за частни астронавти.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР