Като се отчита, че към 2050 година населението на Земята

...
Като се отчита, че към 2050 година населението на Земята
Коментари Харесай

Колапс очаква човечеството към 2050 година

Като се регистрира, че към 2050 година популацията на Земята ще доближи 9 милиарда души, нуждата на жителите на планетата от храна и вода толкоз мъчно ще се задоволяват, че човечеството ще се окаже в положение на колапс.

Ще стартират цивилен войни, неукротим тероризъм, които в комбиниране с естествените произшествия ще доведат до тотално разрушение на нашия свят, написа порталът news.com.au .

През миналата седмица английската застрахователна компания Lloyds е разгласила отчет, създаден от експертите от Института за стабилно развиване при университета „ Ръскин “ с поддръжката на държавните управления на Англия и Съединените щати.

В отчета се твърди, че светът ще бъде превзет от

серия пагубни събития

провокирани от съчетанието на климатични промени, недостиг на храна и вода, дефицит на сила и политическа неустойчивост.

Докладът, написан за застрахователното сдружение, бил оповестен за да се оценят рисковете, свързани с световния дефицит на храна, който „ се счита за изцяло евентуален въз основа на разбора на настоящите събития “, и „ внезапното повишаване на политическата неустойчивост “.

Теорията отделя огромно внимание на селскостопанския модел на света и „ възходящия напън “, усложняващ удовлетворяването на потребностите на човешката популация, чиято бройка, съгласно изчисленията,

към 2050 година ще доближи 9 милиарда

„ Глобалните потребности от продоволствия се усилват по отношение на невиждания растеж на популацията на планетата. За тяхното облекчаване, съгласно изчисленията на ФАО (Продоволствена и селскостопанска организация при ООН), към 2015 година ще се изисква най-малко двойно увеличение на селскостопанската продукция. Но нашите непрекъснати желания да удовлетворим потребностите от продоволствия „ внезапно усилват уязвимостта на цялата система. “

В отчета се предвижда и растеж на „ интензивността и честотата на рискови естествени феномени “, в това число

наводнения и обширни пожари

както и разпространяване на селскостопански вредители и заболявания, които ще доведат до внезапно намаляване на размера на селскостопанското произвеждане.

Това ще се усложнява още повече от изострящия се проблем с дефицита на вода, който ще се усложни толкоз, че две трети от популацията на Земята към 2015 година ще живеят в изискванията на „ воден стрес “.

„ Скокът на цените за продоволствия и повишаването на политическата неустойчивост ще доведат до увеличаване на резултата от дефицита на продоволствия и ще станат причина за каскада от

стопански, обществени и политически разтърсвания

по цялата планета. Жестока суша ще порази Източна и Югоизточна Австралия, а също Югоизточна Азия. Производството на австралийска пшеница ще се редуцира двойно заради сушата, както към този момент се е случвало през 2002 година, когато жегата съответства със съкращаването на 21 % от размера на летните мусонни превалявания. “

„ Източните и югоизточните щати на Австралия към този момент са се сблъсквали със снижаването на междинното равнище на преваляванията, като сходно събитие се следи в множеството страни производители на пшеница.

Последствията от сушата

се популяризират из селскостопанските райони върху градските територии и като цяло – върху стопанската система на Австралия. “

Специалистите предвиждат, че пшеницата, царевицата и соята ще нарастнат четири пъти спрямо 2000 година, а цените на ориза – пет пъти. Тук ще стартира резултатът на доминото: „ Значителните отрицателни филантропични последици и огромните финансови загуби по целия свят “ ще провокират вълна от политически вълнения, тероризъм и военни спорове. “

Ръстът на цените на зърното ще докара до компликации в обособени страни и гладни протести в градските местности по целия Близък изток, Северна Африка и Латинска Америка.

Апокалиптичният сюжет продължава

Вследствие на използването на войски в Кения за организация на разпределението на продуктите на територията на страната се случиха три терористични акта. Последва възбрана за пътешестване. Едновременно се случиха няколко гърмежа в рейсове и музеи в Найроби.

Държавен прелом в Южен Судан. В Нигерия се следи дефицит на продоволствия, провокиран от държавните ограничения по надзор над разпределението на продоволствията в северната част на страната. Радикалната ислямска формация „ Боко Харам “ стартира огромни военни дейности. Столицата е обхваната от непрекъснати конфликти, а основните пристанища на страната са в ръцете на бунтовниците. Започват всеобщи грабежи и мародерства. Насилието се трансферира на територията на Камерун.

Африкански войски са разгърнати в Нигерия, само че те не съумяват да спрат страната от изпадане в

хаоса на революция

Напрежението сред Пакистан и Индия пораства, защото пакистански медии и политици националисти упрекват Индия в изостряне на рецесията и продължаващ растеж на продоволствена инфлация в Пакистан. Отговорността за гърмеж на бомба по време на мач на индийската министър председател лига по крикет е поета от терористичната група Лашкар-е- Таима, която я оповестила като възмездие за експанзията на Индия против пакистанския народ. Всички мачове са анулирани заради съображения за сигурност.

Като се регистрира, че популацията на Земята е повишено с шест милиарда души единствено за 200 години, гладът на планетата с всички произлизащи последици се явява изцяло действителна вероятност.

Според Insurge Intelligence, които първи разгласили информация за този теоретичен модел, шефът на Института за стабилно развиване при университета „ Ръскин “ доктор Алед Джоунс е удостоверил, че в случай че не настъпят съответни промени в световната система за дейности, без подозрение това ще бъде нашата орис.

Според Джоунс и сътрудниците му нужна е подготовка за бъдещите тествания и радикални промени.

Наистина един сериозен мотив за размисъл.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР