Една жена публикува свои снимки в Instagram, на които разкри

...
Една жена публикува свои снимки в Instagram, на които разкри
Коментари Харесай

Жената, която иска „най-дебелата вагина на света“ сподели култови СНИМКИ 18+

Една жена разгласява свои фотоси в Instagram, на които разкри "метаморфозата си " от сладко дете до модел с напращели форми. Канадката, която върви с името Мария Магдалина, минава под ножа безчет пъти през последните години, написа "Дейли Стар ".

Тя споделя фотоси на своенравните си извивки за своите 170 000 почитатели, които я назовават ​​„ визия за съвършенство “ и „ Мери - кралицата на горещото “.

24-годишната жена от Торонто е похарчила повече от 100 000 $ за интервенции. Мери е претърпяла три броя корекции на гърдите, както и три интервенции за бразилско дупе.



Освен това тя се стреми да придобие „ най-дебелата вагина на света “ - и има вяра, че е постигнала тази цел.

Тя също призна, че в лицето й са инжектирани десетки филъри, както и зъбни фасети и инжекции за устни.

Мери даже е инжектирала мазнини във вагината си. Моделът на култ твърди, че процедурата е подобрила половия й живот, защото се усеща по-уверена и изобретателна и някак „ по-строга “.



През декември тя сподели: „ Чувствам се по-уверена гола, само че обичам да демонстрирам и вагината си с облекла. Любимото ми е, когато вагината ми "захапе " материята. Въпреки че, когато се привеждам, наподобява, че имам топче... ".

"Правя картини с вагината си - тъй че тази интервенция в действителност ме въодушеви да бъда по-креативна ", прибавя дамата.

Разликата сред типа й в този момент и детските фотоси, които разгласява онлайн, са големи. На старите си снимки Мери наподобява като нормално момиче - и признава, че е била мъжкарана, предпочитала е да играе с играчки за момчета.



Мери споделя, че няма да се спре пред нищо, с цел да реализира мечтания си тип и признава, че е пристрастена към интервенцията и че има проекти за по-нататъшни процедури.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР