Една история за неочаквано добро. Как една кражба на тротинетка

...
Една история за неочаквано добро. Как една кражба на тротинетка
Коментари Харесай

Как кражба на тротинетка може да донесе сълзи от радост на 8-годишно дете от Монтана

Една история за ненадейно положително. Как една кражба на тротинетка в действителност може да донесе сълзи от наслада в фамилията на 8-годишно дете от Монтана.

Преди няколко дни 8-годишната Невена от Монтана играе с другари в парка. Със себе си е взела и новата си тротинетка.

Оставя я настрана покрай детския ъгъл, където стартира игра в пясъчника. Само след няколко минути схваща, че някой я е взел без тя въобще да забележи.

Кражбата за Неви носи двойно терзание - категорично е предизвестена от майка си, че не би трябвало да оставя без контрол новата си облага.

" Детето е било разтревожено. Плакало е. Търсило си е от самото начало тротинетката- не е съумяло да я откри ", споделя майката на момиченцето.

В този миг я виждат възрастен мъж и жена. След като схващат за случилото се отиват до непосредствен магазин, купуват нова тротинетка и я предават на по-големите деца, с цел да я занесат при още плачещата Невена.

" Детето е щастливо, аз също. Искам да благодаря на тези хора. Благодарността е доста малко нещо, което мога да изразя в този миг. Това са хора за образец. Хора, които в действителност би трябвало да се демонстрират и да се приказва за тях най-много, тъй като повече обръщаме внимание на отрицателното и на неприятното ", добавя майката на Невена.

Когато схваща за случилото се незабавно пита децата къде са хората, които са създали този жест, само че за жалост те към този момент са си тръгнали. Остава в парка дружно с детето си до 20:00 часа с вярата то да ги познае, в случай че още веднъж минат през парка.

" Аз знам, че един ден ще ги срещна и ще имам този късмет персонално да им благодаря и да изразя всичките усеща, които са вътре в мен ", споделя още майката на момиченцето.

Албена разгласява роман за случилото се в обществените мрежи, който е достигнал до десетки хиляди хора, мненията са стотици, само че никой не се е свързал с нея и до през днешния ден. Въпреки това тя има вяра, че образци като този заслужават цялото внимание на обществото ни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР