Една година след началото на военния конфликт в Украйна той

...
Една година след началото на военния конфликт в Украйна той
Коментари Харесай

Китай призовава всички страни в Украйна да прекратят боевете възможно най-скоро

Една година след началото на военния спор в Украйна той не демонстрира признаци на намаляване, военната логичност към момента доминира и огромен брой тежки оръжия не престават да навлизат на бойното поле, съобщи Дай Бин, заместник-постоянен представител на Китай в Организация на обединените нации, по време на съвещание на Съвета за сигурност на 6 февруари, отдадено на филантропичната обстановка в европейската страна.

Международната общественост осъжда филантропичната цена на спора, само че на засегнатите страни им липсва откровеност, с цел да се убедят в мира и да предизвикват диалозите, както и увереност за реализиране на политическо решение.

Дай Бин още веднъж акцентира, че Китай постоянно е бил на страната на мира, разговора и на хуманността по въпроса за Украйна. Готови сме да работи с интернационалната общественост в поддръжка на всички старания за спокойно разрешаване на рецесията в Украйна, тъй че страните в спора да прекратят военните дейности и възобновят мирните договаряния в най-скоро време, както и да върнат мира на всички хора, попаднали под пресечен огън, уточни той.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР