Докато Столичният общински съвет свиква извънредно заседание да бистри пак

...
Докато Столичният общински съвет свиква извънредно заседание да бистри пак
Коментари Харесай

ОСЕРИ СОФИЯ: Кой се изкендза в асансьора на Иван Асен?

Докато Столичният общински съвет привиква изключително съвещание да бистри отново безумната велоалея, против която стачкуват живеещите на " Витошка " и " Патриарх Евтимий ", градът напълно замязва на клозет. Обективът на lupa.bg улови по какъв начин съзнателен жител се е изсрал в асансьора на подлеза против Румънското посолство на ул. " Иван Асен ".

Човекът в потребност очевидно е бил много учтив, защото по-късно е избърсал задника си със салфетка, която е захвърлил пред вратата. Като цяло подлезът на метри от идеалния център на столицата е в непоносимо положение, очевидно не е мит от месеци, а за влагата и мухъла въобще не си коства да се загатва.



На всичко от горната страна заради градежа на метрото въпросният подлез на Румънското посолство е единственият подстъп от кв. " Гео Милев " и " Редута " към центъра. Ежедневно го употребяват стотици майки с колички и инвалиди, които са принудени да газят в лайна.

Обръщаме особено внимание на кмета на регион " Средец " Трайчо Трайков и неговия заместител, директно отговарящ за подлезите - арх. Христов, че ще следим тематиката. Ако не друго, най-малко поставете тоалетна хартия в асансьорите, да не се мъчат акащите с грапави салфетки.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР