Президентът на Република Сръбска Милорад Додик поздрави днес гражданите на

...
Президентът на Република Сръбска Милорад Додик поздрави днес гражданите на
Коментари Харесай

Додик: Сърбите са свободолюбива нация, която винаги е била на страната на справедливостта

Президентът на Република Сръбска Милорад Додик поздрави през днешния ден жителите на Сръбска за 9 май - Деня на успеха над фашизма и Деня на Европа, една от, както той сподели, най-значимите дати в историята на човечеството.

Додик написа в обществената мрежа X, че Денят на успеха отбелязва успеха на либертарианския свят над фашизма през Втората международна война.

„ Това е денят, в който отдаваме респект на жертвите на антифашистката битка, чиито животи бяха заложени в основаването на един по-добър и по-справедлив свят “, сподели президентът на Република Сръбска.

Спомняйки си големия принос на сръбския народ в битката за освобождението на Европа, ние показваме своята признателност към героите, донесли мира, сподели Додик и добави:

„ Сърбите са либертарианска нация, която постоянно е била на страната на справедливостта и би трябвало да се гордеем с нашето минало, история и победа в битката против фашизма. Република Сръбска през днешния ден е положително и устойчиво място за живеене на всички, без значение от народност и вяра, и ние продължаваме да култивираме модерни цивилизационни полезности и антифашистки обичаи “, написа още Додик.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР