Разходете се и се огледайте - този съвет става все

...
Разходете се и се огледайте - този съвет става все
Коментари Харесай

Дойдохме в Русия заради вашите момичета: Находки от мигрантите, които стреснаха даже руското МВР

Разходете се и се огледайте - този съвет става все по-актуален за жителите на съветски градове, определени от мигранти. Сблъсъците с гости на улицата и в превоза постоянно приключват с кръвопролития. Последните истории за мигрантското безвластие са искрено плашещи.

" Ще те гръмна тук "

Пътните спорове с тъмни бради мъже в огромни черни коли се трансфораха в символ на времето. В Санкт Петербург един подобен „ деятел “ неотдавна простреля чужд покрай огромен търговски център.

Конфликтът избухнал на паркинга - мъж се опитал да спре кола, в която имало водач, спътничката му и дете. Същността на изказванията остана зад кадър, само че видеото сподели по какъв начин по време на словесна престрелка мигрант, сърдит, че му пречат да напусне, вади револвер и заплашва:

" Ще те убия! Ще те убия! "

В отговор руснакът препречил пътя на колата и предизвестил, че се е обадил в полицията, че няма смисъл да кара из града с револвер.

Като се ядосал още повече, брадатият го търкулнал на предния похлупак, изскочил от колата и произвела четири прицелни изстрела... Пистолетът бил травматичен, само че и с подобен може да се убие.

Известни са марката и номерата на колата, тъй че задържането на стрелеца е въпрос на време. Пострадалият е в болница.

" Убий цяла Русия "

Чужденците не крият агресивното си отношение към локалното население. В Екатеринбург атмосферата на „ културен продан “ се нажежи до краен лимит в чата на общежитието на Уралския държавен стопански университет. Арабският студент искрено показа за какво тъкмо е пристигнал:

" Идваме в Русия, с цел да имаме вашите девойки ".

Много безочливост от страна на госта към домакините. Но когато се пробваха да вразумят наглия мъж, от него и други мигранти заваляха нова порция обиди и закани:

" Убийте земята си и избийте цяла Русия... Свине на съветския народ... "

И не можете да отговаряте на чужденците по същия недодялан метод, в противоположен случай те ще бъдат упрекнати в подбудителство на етническа ненавист. А по посока на руснаците това значи, че е допустимо да се насажда ненавист? Какво са пристигнали тези студенти в Русия да научат – почитание към друга просвета?

Това обаче е много осъществима просвета. Скоро откакто грубата преписка влезе в мрежата, се появи видео с опрощение. Един от „ героите “, родом от Мавритания, увери пред камерата, че доста обича Русия и се оплака, че в този момент получава закани.

Намерени са и двама негови приятели, фигуриращи в русофобската преписка. И двамата преди този момент са били изключени от университета. Единият от тях е египетски жител, вторият е съумял да получи съветски паспорт. Това са „ гризачите на науката “ през днешния ден.

Нищо повече за проявление

Не е изненадващо, че арогантните чужденци все по-често биват поставяни на тяхно място. В Балашиха 41-годишен гостуващ експерт от Таджикистан заплати скъпо за неприличните си лудории. Както споделиха очевидци, на 11 май той досаждал на хората на улица Романичев в Нови Павлин, мощно ругаел и показвал пениса си.

Хората се обадили на полицията, с цел да води идиота. Но тогава един от минувачите си изпусна нервите. Той простреля ексхибициониста в региона на слабините. Линейка е откарала ранения в болничното заведение. Сега той няма да може да покаже своето „ причинно място “ - няма какво повече да показва. Стрелецът е избягал.

Моралното право да убиваш

Кирил Кабанов, член на Съвета по правата на индивида към президента, означи неприятния факт: нападенията, насилието и убийствата от страна на имигранти от Централна Азия и Закавказието против коренни жители на Русия, в това число деца, дами и възрастни хора, се трансформират в ежедневна престъпност процедура. Според неговите прогнози тази буца експанзия занапред ще пораства.

" И това не са просто ежедневни хулигански прояви. Това е реализация на враждебната ни радикална идеология на интернационалния тероризъм, разделяща света на същински вярващи и неверници – другари и врагове. Именно тази идеология дава на тези нехора „ моралното право “ да убиват, бият, изнасилват ",- изяснява специалистът.

Кабанов отбелязва, че по-голямата част от мигрантите, идващи/преместващи се у нас, изпитват ненавист към коренното население на Русия на равнище идеология.

Оттук и експанзията, подсилена от неналичието на цивилизовани информационни умения вследствие на непознаване на език, правила на държание, просвета и обичаи. И мигрантите нямат никакво предпочитание да научат всичко това, защото при идването си се оказват в свои лични затворени общности.

Кабанов предизвестява:

" И най-после, би трябвало да разберем, че това не са просто закононарушения, те са сериозна систематична опасност за нашия международен ред и броят на такива глутници чакали единствено ще пораства. И те ще бъдат попълнени от нови бандити, които порастват в нашите детски градини и учебни заведения. "

Ако през днешния ден страната не вземе най-строги ограничения за секване на всевъзможни прояви на русофобия и набожен радикализъм, този развой ще върви в аритметична градация. На чужденците би трябвало непрекъснато да се припомня, че са посетители и би трябвало да почитат притежателите на къщата, в която гостоприемно са признати.

Вместо това управляващите на федерално равнище се пробват по всевъзможен метод да подхранват толерантността на локалното население към посетителите. И вършат неприятна услуга: на нападателните чужденци им се основава подправено чувство за всепозволеност и безотговорност, а в случай че нещо се случи, диаспората ще помогне.

" Има райони на Русия, където локалните жители не се усещат предпазени в лицето на представители на тези етнически проведени незаконни групи и други задгранични експерти, които са жестоки от безотговорност и възприятие за лична мощ.

И това е резултат от специфичното отношение на управляващите и чиновниците на реда към незаменими задгранични експерти ",- декларира Кабанов.

Какво от това?

Засега можем единствено да се надяваме, че миграционната промяна, оповестена от шефа на Министерство на вътрешните работи, няма да отнеме доста време. Колоколцев даде обещание да ускори контрола върху престоя на чужденци в Русия.

Хората чакат по-решителни стъпки, главната от които е да забрани диаспорите, които от ден на ден припомнят на етнически проведени незаконни групи. Но мигрантското лоби и чиновници настойчиво се съпротивляват на това. Въпрос: кой печели?

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28749Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед11975 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед12716 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед110563Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16872 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед110563Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78746

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР