Иранският вицепрезидент Мансури потвърди смъртта на президента при катастрофа с

...
Иранският вицепрезидент Мансури потвърди смъртта на президента при катастрофа с
Коментари Харесай

Иранските власти потвърждават смъртта на Раиси

Иранският вицепрезидент Мансури удостовери гибелта на президента при злополука с хеликоптер

Вицепрезидентът на Иран Мохсен Мансури направи обява в обществените мрежи, в която удостоверява гибелта на президента на страната Ебрахим Раиси при злополука с хеликоптер.

„ Ние принадлежим на Аллах и ще се върнем при Него “, предава ТАСС думите на иранския политик. Тази фраза се произнася от мюсюлманите след новината за гибелта на обичан човек.

Публикацията е съпроводена с хаштаг, в който се загатва Раиси.

Както каза по-рано ръководителят на Иранското общество на Червения полумесец Пир Хосейн Коливанд, няма „ никакви признаци “, че някой от пасажерите на хеликоптера, с който е летял Раиси, е съумял да оцелее.

Превод: ПИ

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28828Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед12016 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед12723 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед110629Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16872 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед110629Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78746„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76743Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява! Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР