Единствено и само в метрото от целия градски транспорт в

...
Единствено и само в метрото от целия градски транспорт в
Коментари Харесай

Хартиеният билет за метрото остава след първи юни

Единствено и единствено в метрото от целия градски превоз в София ще може да се пътува с книжен билет. Това взеха решение общинските съветници на сесията на СОС, откакто удължиха периода на деяние на хартиения превозен документ.

Първоначално той можеше да се употребява единствено до първи юни, само че срокът е продължен по предложение на Комитета по наблюдаване на новата билетна система. Докладът е разгласяват на уеб страницата на СОС.

Облекчение за водачите

През лятото на 2022 година СОС одобри нова тарифна политика, която да систематизира и провежда по нов метод транспортните документи в градския превоз на София.

В градския превоз хартиените билетчета последно се използваха до март и към този момент са напълно сменени с електронни транспортни документи на билет системата. Аргументите на Комитета по наблюдаване са, че доста хора употребяват хартиения билет и премахването му би затруднило жителите. Закупуването му става единствено на касите на метрото.

Предлага се и карта за транспорт за време

От ЦГМ оповестяват, че електронните транспортни документи за публичния превоз в София се радват на интерес и продажбата им се усилва. Това важи изключително за билетите 30+ и 60+, които получават най-голямо утвърждение от столичани и посетители на София.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР