Единственият шанс за управление на ГЕРБ с ДБ и ПП

...
Единственият шанс за управление на ГЕРБ с ДБ и ПП
Коментари Харесай

Дунчев: В ПП има хора, които искат да са във властта, но на ГЕРБ ще предоставим списъка си с условия

Единственият късмет за ръководство на ГЕРБ с Демократична България и Политическа партия е, в случай че изпълнят три-четири условия. Това са промяна на основния прокурор, нова антикорупционна комисия и промяна на всички корумпирани фрагменти в държавната администрация.

Това сподели депутатът от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев в ефира на Българска национална телевизия.

 

Той разкри, че в срещата сред ГЕРБ и Политическа партия в Народното събрание ще вземат участие Десислава Атанасова, Кирил Петков и Асен Василев, като ще се разисква прекъсването на кражбите, корупцията и демонтирането на всички порочни практики и схеми от последните 20 години.

 

Дунчев разяснява, че Политическа партия и Демократична България не могат да ръководят независимо, по тази причина единствената им политическа алтернатива е да кажат кои са изискванията, при които могат да работят с всеки. По думите му не е нужно Политическа партия да са в ръководството.

 

" Ние ще поддържаме ГЕРБ, както направихме за еврото, както направихме за оръжията за Украйна. Готови сме да подкрепим ГЕРБ, даже и Българска социалистическа партия, който и да е било, стига да има ограничения, които вземат решение проблемите на хората ", безапелационен беше той.

Ако просто влезем във властта поради постове и поради облагодетелстване, към този момент да сме го създали, само че към този момент един път го видяхме и изгоряхме с партии, подвластни от мафията, сподели още депутатът от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев пред Българска национална телевизия.

" Вече понесохме риск да влезем в коалиция с партии, които имат обречено минало с известни зависимости към мафията, падна ни държавното управление и загубихме предварителните парламентарни избори ", безапелационен бе депутатът от Политическа партия.

Според него единствената политическа алтернатива пред Политическа партия е да кажат какви са техните условия, при които могат да работят с всички партии. Политическа партия са подготвени да поддържат ГЕРБ и Българска социалистическа партия, стига да има ограничения, които да са за поддръжка на хората. Единственото, което можем да създадем с ГЕРБ, е да предоставим листата си с условия, ще им оказваме помощ да спрат кражбите, само че да участваме с тях в едно ръководство, в което да бъдем засмукани от тяхната корупционна машина - няма смисъл, акцентира Дунчев.

Той уточни, че въпреки всичко има хора в Политическа партия, които желаят да са във властта, само че увери, че няма съветска секта измежду опозицията в 48-ото Народно събрание.

 

" Ако бях аз на мястото на Бойко Борисов и Деси Атанасова щях да направя следното - в случай че желаех работя с евроатлантическите партии, щях да запитвам какво желаете, с цел да се оправим с корупцията, с което да се подсигурява, че ГЕРБ не може да употребява властта за кражба и корупция, а да се работи за по-добра стопанска система ", изясни Дунчев.

Дунчев добави, че би трябвало да има лист от правила и ограничения, по които депутатите да работят дружно.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР