Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нарече управлението на “Продължаваме Промяната

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нарече управлението на “Продължаваме Промяната
Коментари Харесай

Борисов нарече управлението на ПП-ДБ празен такт на държавата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов назова ръководството на “Продължаваме Промяната ” празен такт на страната и изброи неуспехите на държавните управления през последните три години, след като ГЕРБ не е власт. “Народът разбра, че Промяната е статуквото, а развиването е в ГЕРБ ”, сподели Борисов.

Пред над 2000 симпатизанти в “Арена - Самоков ” Борисов разгласи: “Всички наши сътрудници и в Брюксел, и оттатък океана схванаха силата на систематичната партия ГЕРБ! ”. И означи, че някогашният шеф на кабинета му от последното държавно управление на ГЕРБ Деница Желева сега е част от централния щаб на ЕНП и на водещия претендент на европейските десни Урсула фон дер Лайен.

“Празен такт на страната - излъгаха пенсионерите, че подвигат пенсиите, а ги подвигаха със заеми. За три години се отдалечихме от еврозоната, а ние бяхме де факто там с Хърватия ”, сподели някогашният министър-председател. И означи, че в последните дни по медиите се приказва единствено дали ГЕРБ ще ръководи с Движение за права и свободи или без Движение за права и свободи. “Кои са евроатлантическите партии в Народното събрание? ”, попита Борисов и напомни, че с изключение на ГЕРБ, това са ППДБ и Движение за права и свободи.

Лидерът на ГЕРБ беше безапелационен, че след изборите няма да приема условия за сформиране на кабинет от ППДБ: “ГЕРБ ще бъде водещ, в случай че има държавно управление. Ние сме 20 годишна партия, партия с обичаи ”.

“ППДБ желаят да са съпротива, те не желаят да ръководят и по тази причина слагат най-различни условия, на тях им трябват единствено заложените мини в бюджета, ще чакат единствено ние да създадем добър резултат, да създадем държавно управление с Движение за права и свободи и те да стоят встрани и да викат ”, сподели още Борисов.

Излъгаха всички ни за средствата по плановете на общините, съобщи Борисов и уточни, че след година може да се окажем с разкопани улици и градове, само че без пари за реализирането им в хазната поради финансовата политика на Асен Василев.

“ПП смачкаха Демократична България, взеха им правото на глас. Аз не съм виждал последната седмица нито Христо Иванов, нито някой от тях да се изрича, а половината акция мина ”, сподели още Борисов. И призна, че ситуацията в страната е “много, доста неприятно ”.

Пред множеството Борисов описа, че предходната година за “сглобката ” с ППДБ са водени диалози край Самоков. “Малко по-нагоре направихме сглобката в Девическия манастир ”, съобщи водачът на ГЕРБ.

В спортна зала “Арена Самоков ” множеството приветства Йорданка Фандъкова, лидерът на листата за Европейския парламент Росен Желязков, претендентът за евродепутат Андрей Новаков, регионалният координатор на ГЕРБ и лидер на листата с претенденти за Народно заседание Младен Маринов и всички претенденти от листата на групировката за 26 многомандатен изборен регион - Софийска област.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР