Единственият доволен от разговорите в парламента с представители на ГЕРБ-СДС,

...
Единственият доволен от разговорите в парламента с представители на ГЕРБ-СДС,
Коментари Харесай

БСП също издига кандидат за председател на НС, само Нинова доволна от срещата с останалите формации

Единственият удовлетворен от диалозите в Народното събрание с представители на ГЕРБ-СДС, " Продължаваме промяната " и Движение за права и свободи остана инициаторката ѝ Корнелия Нинова. Останалите обединения бяха безапелационни, че като цяло не са решили нищо, с изключение на в петък в Народното събрание да бъде изслушан финансовият министър.

" Оценяваме срещата като ползотворна, градивна, експертна и неполитическа за сформиране на болшинство в Народното събрание ", разяснява лидерката на Българска социалистическа партия. Според нея, станало ясно, че увеличение на минималната работна заплата е тематика за всички присъстващи - ГЕРБ, Политическа партия, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Тя обаче още веднъж нямаше поддръжка за концепцията си за " таван на цените ". От " столетницата "  също ще повдигнат претендент за ръководител на Народното събрание. Не е ясно обаче дали това ще бъде предходният зам.-шеф на Народното събрание Крстиан Вигенин. Засега от ГЕРБ и от Политическа партия са дали поръчка, че ще предложат за поста надлежно някогашния транспортен министър Росен Желязков и Никола Минчев. Нинова е безапелационна, че депутатите ѝ няма да поддържат предлагането на Демократична България за военна помощ за Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР