Единствените холивудски награди, които обхващат киното, музиката и телевизията и

...
Единствените холивудски награди, които обхващат киното, музиката и телевизията и
Коментари Харесай

Изборът на публиката 2020: Феновете избраха любимите си звезди (ВИДЕО)

Единствените холивудски награди, които обгръщат киното, музиката и малкия екран и се дефинират напълно от почитателите - „ Изборът на публиката “ бяха раздадени за 46-и път в Санта Моника, щата Калифорния.

Водещата Деми Ловато откри шоуто заобиколена от екрани, показващи хора, които гледат церемонията вкъщи.

Победителите бяха оповестени в изискванията на световна пандемия - със обществено дистанцирани включвания и виртуална аудитория.

Екшън комедията „ Лоши момчета вечно “ с Уил Смит и Мартин Лорънс беше оповестена за филм на 2020 година. Уил Смит завоюва оценката за кино артист на годината, за кино актриса беше отличена Тифани Хадиш.

" Къщата на любовта 2 " с Джоуи Кинг завоюва наградата за комедиен филм на 2020 година, а актрисата беше отличена като комедйна звезда на годината.

Лин-Мануел Миранда завоюва статуетка „ Изборът на публиката “ за трагичен артист на 2020 година за „ Хамилтън “, който беше разгласен за кино драма на годината.

В категориите за екшън филм и екшън звезда на 2020 година бяха отличени надлежно " Мулан " и Крис Хемсуърт.

Телевизионната поредност „ Анатомията на Грей " още веднъж сграбчи наградата за обичан сериал на годината, а Елън Помпео беше отличена за телевизионна актриса на годината.

Коул Спраус пък беше разгласен за обичан ефирен артист за 2020 година.

„ Изборът на публиката “ за телевизионна драма отиде при сериала „ Ривърдейл ". Манди Мур от  " Това сме ние " беше оповестена за обичана трагична телевизионна актриса на 2020 година

В категорията обичана комедийна телевизионна актриса победи София Вергара за ролята на Глория в „ Модерно семейство ".

Дженифър Лопес беше почетена за знаковите ѝ изяви на сцената и на екрана, измежду които осъществяването ѝ на  и основната ѝ роля в хитовата лента.

Звездата от сериала " Чернеещ " Трейси Елис Рос получи оценката „ Модна икона " за приноса си към развлекателната и стилната промишленост.

Тайлър Пери беше почетен с почетния приз " Шампион ".

„ Животът на Кардашиян " завоюва премията за риалити шоу на 2020 година, а „ Гласът " - за спортно риалити шоу на годината.

В категориите за музика за обичани реализатор и изпълнителка на 2020 година бяха оповестени Джъстин Бийбър и Ариана Гранде.

Южнокорейската тайфа BTS победи в категориите за група, ария и видео на годината за първото „ Dynamite “, и за албум на годината за „ Map of the Soul: 7 ".

С награди „ Изборът на публиката “ се окичиха още " Късното шоу с Джими Фалън " (вечерно ток шоу на годината), " Шоуто на Елън ДеДженеръс " (дневно ток шоу на годината), " Напред " (семеен филм на годината), Блейк Шелтън (кънтри реализатор.), Беки Джи (латино изпълнител), Доджа Кет (нов изпълнител), парчето " WAP " на Карди Би и Меган дъ Стелиън (сътрудничество на годината), Зендая (стилна звезда на годината), мопсът Дъг Пъг (животно-звезда на годината).

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР